Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

podmínka dlouhá výdrž, ne nabíjení obden.

[upravil dne 9/20/09 oddie]

jestli chces tohle tak si porid 3310ku a vydrzi tyden..Obecne u techdle telefonu je maximalni vydrz 1-2 dny ...pokud vypnete nepotrebne funkce jako zjistovani dne a noci atd tak vydrzi dele....

Jinak *HTC touch* muzu doporucit jen ma pro me velky nedostatek, nema blesk co u HTC chyby u kazdyho lepsiho medelu..Ale HTC touch pro a pro 2 sou dost nekvalitni vyrobky hlavne kdyz je telefon otevrenej obrazovka sebou dost hazi..

SAMSUNG:kdyz sem mel kdysy E700 tak to byl nejlepsi telefon te doby.. kam se na ne hrabala nokie..ale uz od doby u800Vsoul (tento telefon mam) se mi samsung v zadnem pripade nezamlouva ..da se rict ze krom docela dobrych fotek u me u zadny + nema..

Motorola Siemens Sonyerikson atd..s temahle hrackama pro deti sem skoncil cca pred 7lety.. tyhle telefony maji casto podivny software a konstrukci taky moc nevinikaji..a hlavne se vezou po znacce nokia a HTC tudis u techdle firem zadnou novinku nenajdete az to vyjde na nokii tak to hodej do techdle telefonu..

Nokia mno neco jako HTC jen v softwerove strance si musite vybrat ..nektere softwary padaji nesou kompatibylni atd..

Ale nadruhou stranu tyhle telefony maji vetsinou dobrou konstrukci a vydrz..

Tudis moje rada je N97 N900 HTC Touch...

[upravil dne 19/4/10 tommas11]

Odesláno

Pro mě už je to téma out of date, mám služební 6720. Sice nesplňující výdrž a rozlišení displeje, ale zase zadarmo, což byl jaksi dostatečný argument, než vylepit 12 za HTC...

Odesláno

To nokia a HTC vydrzi taky ale musi se vypnout vsechny zbytecnosti..kamos HTC pro ma jeho rekord je 6dni..ale to uz mel vyply snad uplne vsechno krom telefonovani..

A o Iphonech nepisu jelikoz to je znacka sama pro sebe + pro bohatsi lidi..nechapu ze maji vse blokovane i MP3ky ..

A pokud si telefon kreknete abyste nemusely kupovat kazdou MP3 za USD nebo EURO tak vam padne zaruka tudis je telefon bezcenej..

Timhle u me Iphone jako znacka skoncil ..Je to jako kdybych si koupil pocitac a musel na nem mit jen vse originalni..(to proste nejde pokud nemate vyplatu vetsi ne 40 tisic mesicne ...

Odesláno

tak vies vtedy bol iPhone za 1€ tak nekup to...a to ze ked to cracknes a stratis zaruku je hovadina-spravis restore a hotovo...nemam ten telefon moc v laske lebo kym tam neco das tak sa natrapis a este aj ten GPS modul stoji za ho.no

Odesláno

ted mi odepsali z jednoho eshopu ze do Samsungu jsou Route 66 zdarma ke stazeni na webu. Vi nekdo kde ? Nasel jsem jenom nejaky forum, kde si to to sdileji, a crackuji instalace atd.... to mi prijde divny

Uz jsem to nasel.... ;)

[upravil dne 19/4/2010 Rotorhead]

Odesláno

Já mám xperii. Naprostá spokojenost. Jen to chce kapku SW vybavit (jejich slavné Xpanely, kterých je dostatek a některé jsou dost fajn), hromady softů (přecijen je to na widlích), několik GPS softů a rozhodně ne jen \"kde jsem\" (mám tam garmina a do něj mraky map jak automobilových, tak turistických, je to chce se naučit je tam cpát, ale není to nic složitého)...

Odesláno

Shark nechci se hadat ale kamarad z bratislavy si ho koupil taky za to 1€ a samo ze ho kreknul aby nemusel kupovat vse origimal ..kdyz se mu dostavil problem s jednim tlacitkem tak telefon vratil do puvodniho stavu Origo software a prisly na to ... jelikoz si udelaly i vypis smazane pameti..coz jde u kazdyho zaznamovyho media :(

To rotorhead: Ovi maps pro nokii uz sou taky oficialne free.. jen je problem ze to je az od urcite doby tudis stari uzivatele asi maji smulu nebo mozna je to tam nejak osetreny tesko rict tet nokii nemam tak to neresim jen sem koukal na ty mapy..

Odesláno

moj brat ma Nokiu 5800(asi 1,5 roku) a predtym mal ovi mapy spoplatnene a teraz ich uz ma zadarmo, takze by mali byt aj pre starsie telefony

tommas11: to je zaujimave s tym iPhonom, lebo kamaratovy to reklamovali v pohode-spravil restore...asi mal stastie:myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...