Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: pastorek

V tom prípade v tom článku písali o automatickej aktivácii svetiel a nie o denných svetlách.

Právě že o denních světlech,alemožná to špatně napsali.Teď jsem jezdil venku a když někdoměl denní puštěný,tak mu zadní světla nesvítila,tak máš pravdu:super

Odesláno
Původně zaslal: ado7980

Ja som ich kupil priamo v povazskej ale to zozenes na hocijakom tuning webe a ceny su skoro rovnake. Tu mas foto kam som to dal ja, je to asi jedine miesto kde sa to da esteticky umiestnit :)

prepac, ale mam pocit, ze prave tie co mas ty, nie su DL :(

DL musia mat oznacenie (na skle) RL a E... podla vyhlasky

viem ako si sa asi s nimi natrapil, no kvoli zbytocnym problemom a vydavkom pri pripadnej kontrole si to prever.

mam tiez namontovane pridavne DL (pre istotu som bol na STK nech mi to preklepnu, mal som aj cestnu kontrolu a pital som sa aj dopravakov (znamych) ako to vlastne je)

blizsie info najdete na

• O 2 měsíce později...
Odesláno

:bacha Neviem či sa to tu už povedalo ale ak si na území SR chce niekto namontovať denné LED svietenie musí mať povolenie a schválenie od výrobcu a s tým musí ísť na dopravný inšpektorát kde mu ich zapíšu do technického preukazu.Bez súhlasu od výrobcu to nie je možné a nesmie ich používať i keď sú HOMOLOGENIZOVANÉ.

Je to podla novej vyhlášky.Všetky doplnky a zmeny musia byť ZAPÍSANÉ v techničáku.Mám ich i já namontované presne tak isto ako tu na fotkách, tiež spĺňajú všetky podmienky ale bez toho blbého povolenia od výrobcu automobilu ich nemôžem používať bo policajti po mne skáču ako ryby po červíku.

Aj som to riešil s výrobcom Peugeot a poslali mi papier že to berú na vedomie tento doplnok u plicajtov to neprešlo.

Musím im tam ešte raz napísať.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...