Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To jsem pochopil že se neptáš za mě, ale já jsem v tomhle okruhu úplnej laik a jsem rád, když mi někdo poradí. Jaký repro by jsi poradil dozadu na to plato?? Já sice už mám nějaký starší, ale myslím že už budou nevyhovující.

Odesláno

OK, tak já to nějak vykoulím, třeba se podaří ještě sehnat za rozumnou cenu ovály a pak ještě zhlídnu ten woofer od peugeot09. Jsem pořád na vážkách, podle toho, co k tomu wooferu budu muset koupit

Odesláno

jj, taky sem je tam teď našel:aut tam jsem ti to dával jen jako příklad, vím že sou drahý a dají se najít za míň, já jen že ten obchod je kousek ode mě a docela často tam jezdím aspoň pro inspiraci. A myslím že za 1700.- nemáš co ztratit, maximálně je za rok vyhodíš a koupíš woofer, kterej se dá sehnat na normální poslouchání za 2500.- až 3000.-, ale k němu ještě zesák, takže to máme tak za 6000.-:( jestli nechceš hrát lidem kolem tebe ale poslouchat hudbu jen v autě tak se těch oválů neboj, jen je zapoj na kvalitní kábl:)

Odesláno

No zatím hraje opravdu pěkně. Ve dveřích grundigi L409-cx, sice jsem je na netu nikde nešel, mám je totiš od kámoše, ale hrajou opravdu super. 50/100W 25...25000Hz. Jsou možná i lepší než ty blaupunkty, než co má kámoš v té Fábce

Odesláno

když je to správně vytlumený tak zní dobře i relativně obyčejný repra, já mám vpředu origo a hrajou super, ani už víc nechcu, a nemám žádný JBL, sou to nějaký obyč s magnetkem tak maxilmálně na ledničku:D

Odesláno

To my máme v Sharanu taky origo repra, ale rozhodně se to nedá srovnat s tim, co mám v pežotu. Nechám si to ještě projít hlavou a uvidíme. Neporadil by jsi mi kudy bych měl táhnout kabely dozadu na to plato?? Asi nejspíš pod gumou okolo dveří, co??

Odesláno

V sobotu či neděli nejspíš pojedu přes Týn směrem na Bukovsko a Veselí...čistě pracovně. Ořechu, nepřiblížil by ses? O nic nejde, jen o nezávazný poslech...klidně pokecám, poslechnu, shlídnu, navrhnu řešení.

Hurvajz: Omyl. Zájemců už bylo tolik, že bych je na prstech jedné ruky nespočetl, ale jak jsem již několikrát napsal, blbému autohifíkovi, který ho bude hulit na hranici svých možností a bude čekat, že mu z jednoho osmipalce prasknou okna, ho opravdu prodat nehodlám. Se člověkem, který se mě bude snažit ukecat na nižší cenu se rovněž bavit nehodlám (už teď jsem silně pod výrobními náklady). Tahle věc musí jít do dobrých rukou...člověku, který o něj bude pečovat a který jej napojí na kvalitní zesilovač. :super

Jeden můj známý se nad zvukem téhle bedýnky rozplýval. Už pěkných pár let staví reprosoustavy, všechno minimálně na Excel řadě od fy Seas...v autě má rovněž vyšší řadu od Seasu. Jeho názor je pro mě směrodatný. ;)

[upravil dne 24/9/09 peugeot09]

Odesláno

rastacreative--- tak do něho bych já nešel, sice je od JBL což je jakoby známka kvality ale kvalita zvuku na tom bude hůř, i když tam toho moc napsanýho není, soudím tak podle jednotlivých komponentů..........

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...