Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Příběh o tom, jak mě ráno vytočil DEBIL...

Recommended Posts

Odesláno

...a o tom, jak jsem se snížil na jeho úroveň.

Je tomu hodinka, co jsem se ještě se zalepenýma očima (táta vždycky říká \"oči jak krůtí pičky\")) jal zamknout byt a odsunout se pozdravit Pegynu a odjet do práce. Cestou jsem potkal pitomce, vyrazivšího ze dveří domu, který mi tímto manévrem jen díky mým podivuhodným ranním reflexům nevetknul zmiňované dveře v úsměv. Došel jsem k Peggy a nastartoval, nechaje motoru minutku na lehké prohřátí směrem k provozní teplotě. Zatím jsem obdivoval okatý tuZing Calibry vedle mě. Pitomec přiběhl ke Calibře s jasným záměrem stihnout mě, než odjedu, abych si -stejně jako on- mohl vychutnat zvuk jeho skvělého motoru a uvědomil si, jaký že to mám vrak. Asi pospíchal opravdu moc, takže mi vší silou obtiskl svoje dveře do mých. Ta rána nešla přeslechnout, každopádně on hrál, že tomu tak není a nic vlastně neslyšel, nebo? nastartoval svou tuzírnu a ihned poslal motor z nepochopitelných důvodů k sedmi tisícům. Se svou rachitickou postavou nebývám obyčejně přespříliš výbušný, ale (stalo se mi to asi jen třikrát v životě) tentokrát jsem vyletěl, obtiskl mé dveře do jeho červených podobnou silou, jako mi to ukázal předtím on, a ještě jsem ho seřval do debilů a pak jsem tam při rozjezdu nechal celý Bravurisy. Tímto aktem jsem se tedy snížil na (ne-li pod) jeho úroveň a alespoň chvíli se cítil jako debil... Řekl bych, že tam před tím barákem ještě sedí a pomalu mu dochází benzín. Ale nakonec ... asi jsem udělal dobře... Kdybych takhle nevyletěl, přišel bych o druhý krásný červený šrám na dveřích a o hrdost (...eh... ješitnost???).

Odesláno
Napsán autorem lexa

:o Jen se nedej, všichni si myslí, že my v malých, ale rychlých autech nemáme nárok se pohybovat po veřejných komunikacích.;);):bojim:bojim:papa:papa

Každopádně až na ten vzhled připomínající letadlo to mělo fakt slušnej zvuk... Ale ta snaha pochlubit se byla fakt dost přehnaná :papa

Odesláno

Faktem je, že někteří \"Maňasové\" si myslí, že si vůči okolí můžou dovolit všechno a okolí jim to bude schovívavě trpět a krčit se v koutě a dělat, že se nic neděje a je všechno v pořádku.

Odesláno
Napsán autorem Luger

Napsán autorem lexa

:o Jen se nedej, všichni si myslí, že my v malých, ale rychlých autech nemáme nárok se pohybovat po veřejných komunikacích.;);):bojim:bojim:papa:papa

Každopádně až na ten vzhled připomínající letadlo to mělo fakt slušnej zvuk... Ale ta snaha pochlubit se byla fakt dost přehnaná :papa

Už by si měl vědět, že auto nejezdí ani na zvuk, ani na \"hodbu\" ani na tuzingový nálepky. Takže v klídku. Hlavně se musíš snažit zachovat klid. Já sem třeba podobnýmu machýrkovi, kterej mi na otázku nemůžeš dávat trochu pozor? odpověděl \"Starej se vo sebe debile\" rozmlátil hranou dveří komplet celý přední dveře. Přitom sem se usmíval, proč taky ne.

Odesláno

jeee, tos mu to pekne nandal, ja jeste takhle nevybouchl, ale az se to stane...... no, z toho auta by nic nezbylo, ja jen doufam, ze s tou Calibrou se na tebe nikdy nebude chytat ( co do zrychleni a rychhlosti ;)

Odesláno
Napsán autorem Marlin

jeee, tos mu to pekne nandal, ja jeste takhle nevybouchl, ale az se to stane...... no, z toho auta by nic nezbylo, ja jen doufam, ze s tou Calibrou se na tebe nikdy nebude chytat ( co do zrychleni a rychhlosti ;)

No, závod by to byl asi zajímavej... já mám poloviční hmotnost a on dvojnásobnej výkon :P

Odesláno

Mimochodem takhle vypadala ta jeho Calibra img00009.jpg

- není to přesně ona, protože do jeho výdechu na haupně bych se svými 60ti kily vlezl úplně celej a nikdo by mě nikdy nenašel, ale to rozšíření a žebrování vzadu má přesně totéž... A samozřejmě mračítka, které z už tak téměř žádných Calibráckých světel dělají jen škvírky do p*dele... Pochopitelně centrální stěrač aby neměl žádný odpor vzduchu...

Odesláno

Auta si snad nepořizujeme abychom jejich prostřednictvím dávali svému okolí najevo co v nás je. Ale an druhou stranu, jak se do lesá volá, ... , nebo na hrubej pytel, ... . S úsměm jde všechno líp. Nenechte si zakalit mysl vztekem.

Odesláno
Napsán autorem Marlin

njn, uprava Katano, ktera zpusobuje to, ze to auto vubec nejede :D:D

No ale hlavně ten vý(ná-)dech - podle mě to z toho auta musí při 140ti udělat gondolfieru plně připravenou k letu :D

Odesláno
Napsán autorem Mila

To je uprava ala Ferari, vim jedna na Kladne jezdi, tak ja az ho potkam tak se ho zeptam od ceho ma ten bilej sram na dverich :D

Jojo, parkuje před Metou. A dneska prej dostal dovolenou :) Co jsem se doslechl, než mi málem vyrazil zuby dveřma od vchodu...

Odesláno

No nevim, než si dělat další šrám na dveřích, radši bych ho z toho auta vytáhl a nechal si to zaplatit. Nebo mu alespoň pořádně rozbil klapačku xindlovi jednomu Opláckýmu!!! :D:D:D Taky jsem měl Opla a už nikdy více, děkuji. Leda tu new Vectru, ta by mi možná chutnala.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...