Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

co ja vim, tak se na new model 406 standardne, tim myslim seriove, tim myslim v tovarne :), montovaly pouze dve velikosti kol, 15\" a 16\" ... pokud mas ovsem v TP zapsane pouze 15\", tak s tim holt nic nenadelas a budes jezdit na \"nelegalni\" velikosti kol ... pokud mas to stesti, jako treba ja, a mas v TP zapsano alternativne i 16\", tak si dej klidne 16\" .... pokud to vemu podle sebe, tak mam na aute konecne kola 16\", mam je i vTP a jsem absolutne v klidu ... (zima 15\")

pokud chces experimentovat s velikosti kol a nemas ji zapsanou v TP, delas tak pouze na vlastni riziko toho, ze te proste urady pri nejmene vhodne prilezitosti klepnou pres prsty ...:papa

[upravil dne 16/9/09 BV406]

Odesláno

dal bych tam takový kola jaký mám zapsaný v TP naštěstí tam mám napsaný 16 už od výroby :-) ale teď jezdím bohužel na letních 15:( ale říští léto to už bude jiný:D

Jinak s tím tipovým listem by neměl být problém, kamoš si takhle nechal na oktávku napsat taky 16 a vše v pohodě..

Odesláno

Takze podla toho co som sa docital mozem svoje 14\" brzdy kludne nechat a dopasujem tam 15\" disk bez problemov ? Ja som uz myslel ze to namiesto vymeny kotucov a dosiek budem musiet kupit 15\" brzdy na leto :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...