Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

no frajeřinka by to byla, ale nevěřím tomu, že bych nenastartoval

a zástavba bude co se týče vzhledu asi ne moc hezká

nevím kam bych umístil to čidlo na palec aby to nějak vypadalo a nerušilo vzhled auta

cena je mírně řečeno nadsazená

Odesláno

hlavně jak říká ve videu, dát servisní spínač na těžko přístupné místo,to je jako by řekl, když to najdu odjedu

jinak tu zástavbu má povedenou, jde o to, jestli má různé přípravky -záslepky pro různé typy palubek

dle mě je to zbytečně drahé a pro mě nepoužitelné

na čerpadle mám jen jehlu \"chcípák\", pro mě je tedy nejlepší imobilizér neotvíratelná kapota :D

Odesláno

Vychytvka :D Koukám (slyším), že má v autě taky \"kalkulačku\" jako já :D

PS.: To mi připomíná, jak si jeden známej zamknul notebook na otisk prstu (dneska už má snímač každej druhej) a jen tak zkušebně ho restartoval aby si ho zkusil odemknout... Od tej doby proběhla reinstalaci Windousů a na snímač se jen práší :D

Odesláno
Původně zaslal: dolly1010

Vychytvka :D Koukám (slyším), že má v autě taky \"kalkulačku\" jako já :D

PS.: To mi připomíná, jak si jeden známej zamknul notebook na otisk prstu (dneska už má snímač každej druhej) a jen tak zkušebně ho restartoval aby si ho zkusil odemknout... Od tej doby proběhla reinstalaci Windousů a na snímač se jen práší :D

Nevim co tvuj znamej robil. Otalcky prstu maji prevazne IBM, u lacinejsich notebooku se s nima nestretnes, takze prirovnani kazdej druhej je nemistne :roker

Na margo toho, ja sem takovej notebook na otisk pouzival, a nevedel sem si to vynachvalit. Okrem zvyseneho bezpecia (urcite bezpecnejsie ako obycajny kod do WIN) sa zvysilo hlavne pohodli. Po zapnuti WIN sa len prilozil prst, a uz se nacitala plocha, kdezto na stolnem desktopu musim vytukavat heslo :)

Inac snimac fungoval bezvadne po dobu vic jak rok, potom se notebook prodal, a nestavalo se mi, ze by prst nenacital ...

Odesláno

Co jsem se s notebookama setkal, tak tuto vymoženost měli zatim skoro všechny. Já mám Acer, a Fujistu Siemens, brácha HP a ten známej Dell. Všechny maj čtečku. Dneska neni ani drahý si to dokopit k počítači a připojit přes USB :roker

Ono nejde o to, že by čtečka nefungovala, ale nějak blbě to asi nastavil, zapoměl heslo do Windowsů a problém byl na světě. Prostě když se chtěl přihlásit otiskem, tak to napsalo špatněj otisk, heslem to taky nešlo... Je to vůl. Bůhví co s tim dělal.

Jinac snímč otisku prstu mi na notebooku funguje taky bezvadně. Ale moc ho nepoužívám. Pro mě je to spíš taková zbytečnost :)

Odesláno

no já jsem ty videa nepouštěl ale podle toho co je tam napsaný stačí zapnout zapalování sož není problém pak otevřu kapotu a nastartuju na krátko a jedu:cool:jako taková machrovinka to jde ale ochrana to asi né:o a jde tam nastavit i vic otisků?

Odesláno
Původně zaslal: zzipCZ

no já jsem ty videa nepouštěl ale podle toho co je tam napsaný stačí zapnout zapalování sož není problém pak otevřu kapotu a nastartuju na krátko a jedu:cool:jako taková machrovinka to jde ale ochrana to asi né:o a jde tam nastavit i vic otisků????

Taky mě zajímá, zda-li lze nastavit více otisků prstů? Co když si bude chtít půčit auto manželaka či někdo jiný? :myslim

Odesláno

Jojo vic otisku asi nastavit lze ale co je na tom trosku na pytel ze furt sebou musim tahat klic od auta. vetsi frajerina by byla prijit dat prst a nastartovat a nejakym podobnym zpusobem to i chcipnout. Takhle je to fakt pakarna a po chvili by mne to zacalo spis stvat.

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Taky mě zajímá, zda-li lze nastavit více otisků prstů? Co když si bude chtít půčit auto manželaka či někdo jiný? :myslim

no ta u nás jezdíme autem oba tak by to právě mohl být problém:(ale víš co se říká auto a manželka se nepučuje:D:D
Odesláno

Stejně tak když to auto budeš chtít prodat,nebo ho dáš do bazaru,nebo jen do servisu tak je tahle věc asi úplně o ničem...ale když máš auto jen pro sebe (což asi nemá nikdo) tak možná...

Odesláno

Já mám auto jen pro sebe :D

Ale souhlas s tym, ze je to proste machrovinka bez vyuzity.

Mne sa skorej pacilo, to co malo dakedy vymyslene Volvo. Nevim ci to dnes funguje, anebo ne.

Proste ste dostali malinkatej elektronicky dijar, kterej slouzil jako ovaldani auta. Prisiel si k auto ale na 1 meter, a same se odomklo, bez toho, abys zmaginal nejaky gombik. Odje si od auta na vic jak meter, a same se uzamklo , takisto bez nejakeho knofliku. Co se mi ale libilo nejvic, tak stacilo nasednout do auta, tu elektrickou blbost ste mneli vo vacku, a jen stacilo zmacknout gombik start, bez akehokolvek zasuvania kluca, alebo karty.

Toz v praxi rano jedete do prace, prijedete bliz k auto, samo se odomkne, sadnete si dovnutra, zmacknete gombik a jedete, prijedete na misto urceni, zmacknete gombik, auto zdechne , vystoupite, vzdalite se od auta, a ono se zamkne :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...