Majklll Odesláno 9. září 2009 Odesláno 9. září 2009 Nazdárek všichni!Už jste někdo měnil žárovku u 306-ky kombi v mlhovce?Podle prvního ohledání to vypadá na demontáž zadního nárazníku,což mi nepřipadá moc chytré řešení Děkuji za vaše rady a díky tomuto fo\'ru:potlesk Citovat
Majklll Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 TAK VYŘEŠENO!JÁ SI MYSLEL,ŽE PRAVÁ ZADNÍ MLHOVKA MÁ TAKY SVÍTIT,ALE PO DEMONTÁŽI JSEM ZJISTIL,ŽE JE TO JEN ATRAPA???!!! NEMÁ TO ANI OTVOR PRO ŽÁROVKU A NEVEDE ANI ŽÁDNÝ DRÁT,ASI SE JEDNALO POUZE O DESIGN ABY PŘI POHLEDU NA ZADEK AUTA VYPADALO VŠE STEREO:papa Díky P607Oldo:super Citovat
wooody Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 Ale zprovozni to jde... Staci vylomit ty zaslepky pro zarovku a natahnout kabliky z druhy strany.... Citovat
marko306 Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 jj, ide ja som si to spravil. Ale už som počul aj také, že tam bolo treba dať, len žiarovku. Káble a aj obýmka tam už boli. Píšem stále o breaku nie sedan a hatchback ktoré to stále majú akurát tam neni žiarovka [upravil dne 10/9/09 marko306] Citovat
Majklll Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 hezké marko,tak do toho se pustím,protože když chci na někoho jedoucího za mnou upozornit,že třeba osln\'uje,jednou mlhovkou je to slabé..:)Ještě by si mohl říct,že mi jedna nefunguje:aut Díky za typ:super Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.