TomMaister Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Dobrý den, Vím že se to tu už asi řešilo ale nemůžu bohužel najít vlákno které by odpovídalo mému problémů. Zajímalo by mě tedy co může způsobovat kolísání volnoběhu, vždy když jedu s autem rychleji, začnu ho více vytáčet nebo když jedu po dálnici tak po spomalení ve městském provozu začne auto chcípat, volnoběh je na nějakejch 500 ot. a kolísá níž a víš.Dnes se mi dokonce stalo že otáčky se začly zvyšovat až na nějakých 2000-2500 ot. což už se mi opravdu přestalo líbit jelikož není příjemné když auto začne z ničeho nic samo zrychlovat . Četl jsem že by to mohl být krokový motorek nebo kabely od svíček. Prosím poradte kdo s tímto máte vlastní zkušenost co by to mohlo být. Popis auta : Peugeot 106 1.4 MPI 55 Kw P.S. - filtry, olej, klapku a všechny čidla na klapce, vstřiky sem pečlivě čistil když jsem prováděl výměnu pístních kroužků. Citovat
TomMaister Odesláno 10. září 2009 Autor Odesláno 10. září 2009 nikdo neví co by to mohlo způsobovat ? Citovat
Ferry Odesláno 10. září 2009 Odesláno 10. září 2009 odpovedel sis sam, zkontroluj krokovy moturek, vycisti jeho pistek a dosedaci plochu (neotacet a nevysunovat rukou ten pistkek, to se znici) pripadne ho vymen Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.