kveton Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 panove, premyslim o tom, ze si dam na auto zadni sterac, se*ou me tam ty kapky, ktery pri desti a pomale jizde neodtejkaj a vsude se zavodit neda. Mate s tim nekdo zkusenosti? Citovat
vector Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Napsán autorem kveton panove, premyslim o tom, ze si dam na auto zadni sterac, se*ou me tam ty kapky, ktery pri desti a pomale jizde neodtejkaj a vsude se zavodit neda. Mate s tim nekdo zkusenosti? Jo mám, dneska mi ho někdo čmajznul Citovat
Operator Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 2 Květoň: No, šacoval bych to, že předevšim budeš muset vyměnit zadní sklo za sklo s dírou. Zapojení tam možná nějaký bude. Mně to při jízdě nevadí a ráno setřu jinovatku stěračem, kterej jsem dneska štípnul Vectorovi. :D:D:D Né, vozim s sebou jeden náhradní. Je to praktická věc. Citovat
David 106s16 Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 Zadni sterac na 406 byla totalni pi....na, naprosto bez smyslu. Taky byla jen za priplatek a casem to presteli nabizet. Na co to je na sedanu? U hatchbacku to dava smysl, ale sedan? Citovat
lexa Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 :DNo jo pan kveton to viděl na SHADE 120 otuněné, tak to musí mít taky.:D:D:o:o:papa Citovat
Dress Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 zapni vyhřívání zadního skla a kapky se vysuší...taky nemám zadní stěrač Citovat
kveton Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 tak diky panove, rozmluvili jste mi to 2 lexa: na SHADE 120 jsem to nevidel a myslim si, ze tam je to teprve zbytecny, protoze to sklo se poti i zevnitr jak tam odevsad zatejka a montovat sterac i ve vtintr by byl asi fakt porod!! Budu muset jezdit asi mooc rychle, aby ty kapky stekly a abych nemusel dozadu vubec koukat!!:papa Citovat
Luger Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 Napsán autorem Dress zapni vyhřívání zadního skla a kapky se vysuší...taky nemám zadní stěrač A nebo si kup střídač/měnič na 230V/50Hz a kup si fén Citovat
Marlin Odesláno 26. červenec 2004 Odesláno 26. červenec 2004 tak vykopni zadni sklo a mas po problemu.....:D:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.