Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Zdravim, snazim sa prist nato ci s alebo bez loziska v ServiceBoxu. Ked si rokliknem \"Zadní brzdy\" mozem vidiet dili \"ZADNÍ BRZDY KOTOUČ TŘMEN DESTIČKY\" ale z toho nepoznam ci je to s alebo bez loziska. Je to info len pre predplatitelov ServiceBoxu/ kde to najdem? Ziadne dodatocne info tam nevidim... Moj VIN vf33hrhyb82785771

Diky za info a prijemny den,

Zdeno

Odesláno
zdravim, mohl bych taky poprosit o zjisteni, jestli s loziskem a senzorem nebo bez, a prumer otvoru pripadne prumer? dekuju

VF33H9HZC83950748

máš kotouče s ložiskama

Odesláno

zdenojanoska : At na to koukám jak chci, tak při kliknutí na zadní brzdy ti vyběhnou dva brzdové systémy, ale i tak je jasně zřetelné které kotouče tam jsou....;)

honza-v : Není pravda, je to podle toho co zrovna ve fabrice měli po ruce ... :)

• O 2 týdny později...
Odesláno

Mohl bych taky poprosit o zjištěni zadních kotoučů?Dnes na technické zjištena zavada že zadni levé kolo skoro nebrzdí a v kotouči rýhy :-( tak mě čeka vyměna

Předem moc děkuji

VIN:VF33ENFUB84008363

Odesláno
Karlos 307 : Zadní kotouče s ložiskem a abs senzorem.... Když budeš chtít vymyslíme ti nějakou cenu .... :papa

Díky moc i když jsi mě moc nepotěšil.Že zrovna já musím mít ty nejdražší :( No nic tak zkus mi nějaké doporučit za nějakou zajímavou cenu... ještě dotaz je to moc složité je vyměnit?Zvládnu sám spoustu věcí ale někdy na to neni vercajk.

Odesláno

Zdravím, jak poznám že budu kupovat ložiska bez ABS senzoru (FB 19574), nebo s ABS senzorem a magnetickým snímačem ABS (SK VKBA3584 )...

VIN: VF33HRHSB82577828

Děkuji

• O 4 týdny později...
Odesláno

Zdar. Tak som bohuzial zsitil ze patrim medzi stastnych majitelov 307, ktory maju zadny brzdovy kotuc s loziskom :bojim Este k tomu som to zistil az po tom, co som si kupil nove kotuce (samozrejme tie bez loziskove) :grr ... Takze teraz musim vratit tie kotuce a kupit tie spravne (mimochodom 3x drahsie)... Mam ale dotaz... nasiel som ze sa predavaju dva typy tych kotucov. Jedny, ktore su uz osadene loziskom a ABS senzorom (FE DDF1561) a druhe, ktore su bez loziska a ABS senzoru (FE DDF1523). Mate niekto skusenost s tym, ze by ste si kupili tie bez loziska a senzoru a to lozisko a senzor prehodili zo stareho kotucu do noveho kotucu ??? Alebo to je uplna blbost...a prehodit sa to neda...potom ale nechapem, preco sa predavaju kotuce aj bez loziska, ak by to neslo prehodit...:myslim Diky za radu.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Ahojte, ďakujem tomu kto mi zistí aké zadné brzdové kotuče mám ja na svojom levovi. VIN VF33H9HZC84743465

[upravil dne 9/1/12 13:07 od uni963]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...