BranoKuraj Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Som novým majiteľo 406ky tak mám pár otázok. Pod sedačkami mám dáke káble mozu to bit arg.? Na vyhrievani sedačiek sú moc tenké. Svieti mi aj kontrolka ktora by mohla bit k nim. Mal som ulomenu hadícku od solenoidu pod sanim na pravo pri Agr ventile . Ked som ju opravil auto ide lepšie tak čo to mohlo bit? Ak to bolo otvaranie agr prečo to ťahá lepšie? Máte dakto dáke rady vychytavky na tento motor. Je to dáke lenivé 405ka 1.8td ťahala lepšie. Vopred vďaka. Citovat
čakom Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 hnedej konektor pod sedačkama je od vyhřívání. oranžovej je od piropasů. nejspíš bude problém v kontaktu. je to časta závada. Citovat
Ferry Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 neni to AGR ale EGR 405 byla taky o par kilo lehci, 406 ma kolem 1500kg, se nediv, 1.9TD neni na takovy auto nijak silnej motor Citovat
pavloucha Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 AGR je též správně-AbGasRückführung [upravil dne 8/9/09 pavloucha] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.