Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

No zdravím. toto vlákno si zakladám pre to lebo nechcem pri každej otazke zakladať. nove. dúfam že nevadi. všetky moje prípadne otázky, ktoré sa budú týkať mojej 405ťky tak hodím sem. dakujem za pochopenie. =)) a dúfam že to poslúži aj druhým.

Odesláno

no prvá je mám 405ťku new model ročník 1993 a chcem sa opýtať. čo treba všetko meniť . ked chcem hodiť na zadok kotúčove brzdy??? celú napravu mám zhanať z MI??? môže byť aj zo starého modelu??

Odesláno

tak a tu je nejaká tá moja predstava ako by mala vyzerať ked ju dokončím samozrejme new lak auto ostane v takejto tmavozelenej metalize. ale rozmyšľam či nedám inej farby prednú kapotu čiernu lesklu alebo tak nejako . je to robené len na počítači takže možno tam nejaké zmeny ešte prebehnú.

Odesláno

Jen ne černou kapotu:blicismajlik. Sundej ty chromované lišty a hoď do laku zrcátka.

405 je pěkná už tak, takže žádnej blivajz jen něco decentního:super.

Odesláno

jasan to pôjdú iné zrkadlá. a v tej farbe. len som rozmyšľal či nehodim aj niečo v inej farbe. zatial musim riešiť ine problémy =(( mám deravé podbehy na konci auta. a jeden nosník v prdeli =((

Odesláno

Tohle je slabost těch \"lacinějších\" vezích. Mi16 tam má vespod plastovej kryt, takže se tam nedostává bordel a nerezne to. Mám to na 1.6 taky totálně prohnilý. Chvíli jsem přemýšlel, že bych do toho dal ještě nějaký prachy a jezdil s nim dál, ale když jsem viděl tohle, tak je rozhodnutí jasný...:(

Odesláno
Původně zaslal: Mef

Tohle je slabost těch \"lacinějších\" vezích. Mi16 tam má vespod plastovej kryt, takže se tam nedostává bordel a nerezne to. Mám to na 1.6 taky totálně prohnilý. Chvíli jsem přemýšlel, že bych do toho dal ještě nějaký prachy a jezdil s nim dál, ale když jsem viděl tohle, tak je rozhodnutí jasný...:(

No tak to je teda pekna chujovina..tady se jedna o levý podelník,ktery je vevnitř vyztužen protože nese ještě výfuk.

Tento deformační nosník dostava nejvíce na zadek,možna prave kvuli te vnitří navařené vyztuze...nejsem si jistej ale ani u nového modelu jsem žadný plast na levem nosníku neviděl...pokud mě pamět neklame tak se daval jen pod pravý podelník,kde sloužil převážně jako kryt vedení paliva do nadrže....Na 405 GR s motorem XU51C z roku 1987 jsme ho měli taky....jeste se mi tady vali doma:D

Tyto věci je fakt potřeba hlidat a hned co se dostane 405tka do péče se musí tyto místa ochranit...nejlepe asi vystřikat mastym voskem na dutiny.. a dale celou podlahu odrezit a pořadne natřít či střiknout...;)

PS:for Mef...by me zajimalo jak ten kryt vypada...foto?dik;)

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

a ešte s týmto nosníkom čo je hned pod kufrom musím niečo robiť je prehrdzavený a zlomený dá sa to vymeniť?? nejako??

Dá sa kúpiť nový za cca 100€ alebo ti ho šikovný klampiar vyrobí. Je to len plechový výlisok.

Odesláno

no ja som tiež myslel že by som ho dal nejakému klampiarovi vyrobiť. ako ja som toto prehnité na starom modeli nemal. ale ten mal nabehaných 240 tis. a toto čo mám teraz má momentálne 505 tis km. čiže chápem že aj to sa na tom mohlo podpísať. a to mam toto odrezať?? nejako?? či ako sa to dá dať dole??

Odesláno

inač mef =)) ja viem že to dosť spapká tých eur toto auto. ale tak ja som pevne rozhodnutý si to porobiť podľa svojich predstav. síce u mna je to ťažšie auto mi stojí už pol roka v garáži :D ale nie sú prachy som ešte študent :D tak vieš všetko ide pomaly . ale pevne verím že sa mi to nejako pohne a potom pridem aj ja na nejaký zrazík :D do 405ťky som sa doslova zamiloval ako malý chlapec :D tak som si ten sen splnil :D:D a poviem ti takto :D vozenie na 405ťke je podľa mna mnohokrát krajšie ako napr. na bavoráku 740 alebo na octavke to len tak pre porovnanie na čom som sa vozil :D:D

Odesláno
Původně zaslal: tomik1987

no prvá je mám 405ťku new model ročník 1993 a chcem sa opýtať. čo treba všetko meniť . ked chcem hodiť na zadok kotúčove brzdy??? celú napravu mám zhanať z MI??? môže byť aj zo starého modelu??

už se to tady nekde řešilo musíš vymenit celou napravu a lanka na ruční brzdu ale nevym jestli ti tam pude ze starýho modelu ;):myslim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...