tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 No zdravím. toto vlákno si zakladám pre to lebo nechcem pri každej otazke zakladať. nove. dúfam že nevadi. všetky moje prípadne otázky, ktoré sa budú týkať mojej 405ťky tak hodím sem. dakujem za pochopenie. =)) a dúfam že to poslúži aj druhým. Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 no prvá je mám 405ťku new model ročník 1993 a chcem sa opýtať. čo treba všetko meniť . ked chcem hodiť na zadok kotúčove brzdy??? celú napravu mám zhanať z MI??? môže byť aj zo starého modelu?? Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 tak takto vyzerala ked som ju kupoval len tak pre info. Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 tak a tu je nejaká tá moja predstava ako by mala vyzerať ked ju dokončím samozrejme new lak auto ostane v takejto tmavozelenej metalize. ale rozmyšľam či nedám inej farby prednú kapotu čiernu lesklu alebo tak nejako . je to robené len na počítači takže možno tam nejaké zmeny ešte prebehnú. Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 no tak ešte raz nejako to nevyšlo Citovat
dzavel Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Jen ne černou kapotu:blicismajlik. Sundej ty chromované lišty a hoď do laku zrcátka. 405 je pěkná už tak, takže žádnej blivajz jen něco decentního:super. Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 jasan to pôjdú iné zrkadlá. a v tej farbe. len som rozmyšľal či nehodim aj niečo v inej farbe. zatial musim riešiť ine problémy =(( mám deravé podbehy na konci auta. a jeden nosník v prdeli =(( Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 dalšia otazka ako by ste riešili ked mám hrdzavé tie lemy kde je aj tá tesniaca guma ako vidite na fotke??? Citovat
tomik1987 Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 a ešte s týmto nosníkom čo je hned pod kufrom musím niečo robiť je prehrdzavený a zlomený dá sa to vymeniť?? nejako?? Citovat
Maverick Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Tohle je slabost těch \"lacinějších\" vezích. Mi16 tam má vespod plastovej kryt, takže se tam nedostává bordel a nerezne to. Mám to na 1.6 taky totálně prohnilý. Chvíli jsem přemýšlel, že bych do toho dal ještě nějaký prachy a jezdil s nim dál, ale když jsem viděl tohle, tak je rozhodnutí jasný... Citovat
Pája Rybišár Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: Mef Tohle je slabost těch \"lacinějších\" vezích. Mi16 tam má vespod plastovej kryt, takže se tam nedostává bordel a nerezne to. Mám to na 1.6 taky totálně prohnilý. Chvíli jsem přemýšlel, že bych do toho dal ještě nějaký prachy a jezdil s nim dál, ale když jsem viděl tohle, tak je rozhodnutí jasný... No tak to je teda pekna chujovina..tady se jedna o levý podelník,ktery je vevnitř vyztužen protože nese ještě výfuk. Tento deformační nosník dostava nejvíce na zadek,možna prave kvuli te vnitří navařené vyztuze...nejsem si jistej ale ani u nového modelu jsem žadný plast na levem nosníku neviděl...pokud mě pamět neklame tak se daval jen pod pravý podelník,kde sloužil převážně jako kryt vedení paliva do nadrže....Na 405 GR s motorem XU51C z roku 1987 jsme ho měli taky....jeste se mi tady vali doma:D Tyto věci je fakt potřeba hlidat a hned co se dostane 405tka do péče se musí tyto místa ochranit...nejlepe asi vystřikat mastym voskem na dutiny.. a dale celou podlahu odrezit a pořadne natřít či střiknout... PS:for Mef...by me zajimalo jak ten kryt vypada...foto?dik;) Citovat
pastorek Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Původně zaslal: tomik1987 a ešte s týmto nosníkom čo je hned pod kufrom musím niečo robiť je prehrdzavený a zlomený dá sa to vymeniť?? nejako?? Dá sa kúpiť nový za cca 100€ alebo ti ho šikovný klampiar vyrobí. Je to len plechový výlisok. Citovat
tomik1987 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 no ja som tiež myslel že by som ho dal nejakému klampiarovi vyrobiť. ako ja som toto prehnité na starom modeli nemal. ale ten mal nabehaných 240 tis. a toto čo mám teraz má momentálne 505 tis km. čiže chápem že aj to sa na tom mohlo podpísať. a to mam toto odrezať?? nejako?? či ako sa to dá dať dole?? Citovat
tomik1987 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 inač mef =)) ja viem že to dosť spapká tých eur toto auto. ale tak ja som pevne rozhodnutý si to porobiť podľa svojich predstav. síce u mna je to ťažšie auto mi stojí už pol roka v garáži ale nie sú prachy som ešte študent tak vieš všetko ide pomaly . ale pevne verím že sa mi to nejako pohne a potom pridem aj ja na nejaký zrazík do 405ťky som sa doslova zamiloval ako malý chlapec tak som si ten sen splnil :D a poviem ti takto vozenie na 405ťke je podľa mna mnohokrát krajšie ako napr. na bavoráku 740 alebo na octavke to len tak pre porovnanie na čom som sa vozil :D Citovat
tomik1987 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 a ten plast by simohol nafotiť. ved ono by sa to dalo možno aj niekde zohnať nie?? a pasovať by to malo na každú 405ťku nie?? Citovat
dzana.m Odesláno 8. září 2009 Odesláno 8. září 2009 Původně zaslal: tomik1987 no prvá je mám 405ťku new model ročník 1993 a chcem sa opýtať. čo treba všetko meniť . ked chcem hodiť na zadok kotúčove brzdy??? celú napravu mám zhanať z MI??? môže byť aj zo starého modelu?? už se to tady nekde řešilo musíš vymenit celou napravu a lanka na ruční brzdu ale nevym jestli ti tam pude ze starýho modelu Citovat
tomik1987 Odesláno 8. září 2009 Autor Odesláno 8. září 2009 aha a neni to také isté ako na novom??? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.