winco Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Zdravim su tu neaky mechanici elektrotechnici a fizici?? potreboval by som poradiť s týmto vyvyjačom vodiku chcel by som si to vyrobiť a namontovať do auta ako zvišenie vykonu alebo ako zniženie spotreby benzinu ale potrebujem niekoho na konzultaciu....potrebujem aby mi pomohol vybrať neaky z týcho 3 alebo 4 vyvyjačov ktory by bol taky najoptimalnejši a najlepši dať do auta a po pripade ktori by sa vobec oplatil robiť LINK: http://fem7.uniag.sk:8880/kexo/ivanov-vyvijac-vodiku PS: pardon ak je to v zlej sekcii ale mne to prijde ako tuning [upravil dne 7/9/09 winco] Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Hmm, vodík v autě svépomocí, to bude asi pěkná prda až to řachne:D Citovat
dolly1010 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 Něco podobnýho jsem nedávno viděl na Aukru. Do auta bych si to asi nenamontoval. Leda že by to někdo předemnou odskoušel Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 tak to mi hovorili aj ve škole spolužiaci niektory ale krsny čo trochu motorom rozumi povedal že by to šlo a kamarat mechanik by mi to pomohol namontovať do auta ja len potrebujem vybrať z hentých 4 možnosti jednu najoptimlanejšiu a po pripade konzultanta:D Citovat
shark734 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 tu stranku poznam a raz ked som sa nudil a este som mal embuchu tak som sa na to chystal, ale nejako som ju dal zosrotovat:D....pokial to mas auto ktore bezne pouzivas tak by som to neskusal....ak mas nejaku staru rachotinu tak to by za pokus stalo...je to na tebe Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 nom ja to chcem dať do mojho prveho a noveho autička:D ale ako prve yb somt o najskor chcel vyskušať v menšom či to funguje len tak ako SOČ-ku (niečo ako ročnikovu pracu) na maturitu ako prakticku čať maturity a ked to neham trebars hodinu bežať a viac krat a bude to vyrabať dosť vodiku tak by som potom tu nadobu spravil vačšiu a dal do auta Citovat
shark734 Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 pozri si toto http://dolezite.sk/Kutil_si_v_dilne_postavil_auto_na_vodu.html Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 tak dobry to typek:D take chcem spraviť aj ja ale nechcem to nikomu ponukať chcem to mať pre seba a tie nadobky by som mal v motorovom priestore namiseto terajšieho air boxu a namisto klasickeho filtra by som tam dal športovy filter..........a to mám aspoň istotu že mi to nebuchne ked to spravim dobre Citovat
PnR Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 http://www.dfens-cz.com/view.php?cisloclanku=2008111601 odporucam odsek \"preco to nefunguje\" Citovat
pastorek Odesláno 7. září 2009 Odesláno 7. září 2009 winco, konzultanta, odborníka a podnikateľa v tejto oblasti máš pod nosom v Hlohovci. http://www.vodikovypohon.sk/ Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 to som si našiel aj ja ale ako firma ktora to predava mi neda ani schcemu a ani neako zadarmo za dobry pocit neporadi......akurat že by som to u nich kupil a potom by mi to pomohol konzultovať....napísal som im mail a uvidim čo mi odpíšu ale chcel by som to skusiť spraviť a verim že by mi to pomohlo ale čul som rozmišlal ked som čital podobne članky a recenzie že či by sa nemusel pred tým ako to začnem použivať nastaviť u benzinoveho motoru predstih zapalovania alebo čo ja viem čo niečo proste ešte upraviť okrem toho to len namontovať a naštartovať Citovat
winco Odesláno 7. září 2009 Autor Odesláno 7. září 2009 dufam že ešte neake ohlasi na toto budu alebo neake rady............a ked sa mit o podari spraviť a bude to fungovať tak sa uvidime dalšie leto na srazu:D:D:D Citovat
winco Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 zdravim nedavno ako možete vidieť som sem pridal tento prispevok že čo na to hovirte a po mojom dôkladnejšiom naštudovani a po konzultacii s ludmi ktorým to naozaj funguje a ktorý s tým pracuju som došiel k zaveru že to naozaj fungovať teoreticky može a rakticky je to velice možne v dalšiom prispevku sa vam to budem snažiť lepšie vysvetliť Citovat
winco Odesláno 31. prosinec 2009 Autor Odesláno 31. prosinec 2009 vodik s kyslikom je horlavy aj benzin s kyslikom je horlavý tak ked sa zapali benzin tak začne horeť naraz s nim aj vodik a tým je vyžšia teplota a tým benzin zhory lepšie a dokonalejšie tým padom je menej CO2 vo vzduhu pretože benzin pri horeny produkuje vodu a CO2 a ked sa dokonaljšie spali tak tým je viacej vody a menej CO2 takže emisie rapidne dolu:D a dalšia dobra vlastnosť je ta že vodik pri horeni s kyslikom pôsoby expanzivne čiže sa rozťahuje a tým dokaže ovela lepšie a rýchlejšie spraviť to čo benzin pri horeni a to je rýchlo posune priest smerom dolu čo ma za nasledok narast vykonu a krutiaceho momentu tak pridavanim vodiku a kysliku do spalovacich motorov je velice prinosne......takže máme všetko vysvetlene a všetci to chapu a čul len ako čo najjednoduchšie dosiahnuť toho aby sme vyrobili dostatočne množstvo vodiku a kysliku aby nám motor lepšie ťahal, mal menšie emisie a menej paliva žral.....a to som tu zabudol vysvetliť.....menej paliva motor bude žrať z toho dôvodu že ked bude mať motor lepši krutiaci moment tak dokaže auto rozbehnuť na určitu rýchlosť pri menšich otačkach niečo ako dizel:D akurat že ovela lepšie....takže menšie otačky=menšia spotreba benzinu....dufam že som to vysvetlil dostatočne zrozumitelne a spravne pre ludi ktorý to nechapu a ty ktory tomu rozumia a su mudrejši ako ja tak budem im velice vdačny ked ma opravia s pozdravom Winco Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.