Ráďa Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 nějak mi začala vrzat přední náprava na pravé straně.Když se zhoupnu na pravém předním blatníku,je slyšet nepříjemný vrzání.Za jízdy v autě je to dost slyšet.Co to? Dneska jsem vyndal a rozdělal persna,ale nic jsem nenašel.Napadá mě ještě kulák v rameni,nebo uložení toho ramene.Jestli někdo měl tuto diagnózu a zná léčbu budu vděčný,že nemusím hledat a hledat a hledat a ...........(moje kára nemá jaksi ráda teplo,když je jí horko začínají se ozývat různé pazvuky,blbne otáčkoměr,centrál,atd:mad: Citovat
Spec Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 Podle mě je to jeden z těch kloubů. Já tam mám u každého kola 3... Je okolo nich taková guma a když se poruší, tak se tam dostane bordel a za nějakou dobu to začne vrzat. Takže nejlepší je najít ten kloubek, kterej má porušenou tu gumu a vyměnit (promazaní taky pomůže, ale jen na chviličku, takže lepší je dát rovnou novej). Já se na tuhle výměnu taky chystám...vrže mi to ale zatim ještě málo a jen když jsou horka Citovat
Fusion Odesláno 22. červenec 2004 Odesláno 22. červenec 2004 spec - pro nás šest-sto-pá?áky je to asi 300 kus u AutoKelly... docela přijatelný, nevím kolik sou orig PGT mě to taky vrže a taky se na to chystám... ještě stabilizátory, poloosu, ložisko a su doma Citovat
petrolinecek Odesláno 23. červenec 2004 Odesláno 23. červenec 2004 To Fussion: Tak kdyby jsi bral origose, tak zaplatis cca 3x více za kus. Já kupoval stabilizatory na 406ku prední a staly me 1300 oba (zivotnost tak 25-30 tis) Kdybych bral origose, tak za jeden přesně 1999,- (životnost prý 50-60 tis). Snad tu každej umi jen trochu počítat... Bohužel nekradu, takže budu měnit častěji a za méně. Jinak jsem taky promazával a kupodivu mám klid. Guma prodřená nebyla, jen to šlo všechno po zimě nasucho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.