Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Miss Scratch & Scratch-Svatební Peugeotí kolona-sraz V PUL AZ 3/4 NA DEVET 11.9.2009

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marlin

já těm obrázkům absolutně nerozumím :D

To je pro děti... :D

Jak ty barevný koberce se silnicí... :D

Odesláno

to jo, na mape bohuzel neni vyznacena ta pumpa texaco, ale jak se psalo o pizzerii, tak ta uz tam neni, opet krach :-)

Odesláno

SRAZ U SCRATCHE JE V PUL AZ 3/4 NA DEVET - popletl jsem si vlastni hodinu svatby !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

moderatorum se omlouvam za CAPSLOCK

Odesláno

no, kdyz jsme jeli jednou se svagrem do vozovny, tak nas zastavila jedna pani z ochranky a lustrovala nas, co jsme za firmu, co jim vezeme apod. Tak ji svagr nahlaskoval AAAlkajdaaa, a ze jim tam vezeme takovy balicek. Kupodivu nas pustila a pri odjezdu zamavala. No my se mohli po.... smichy

zadny letadla nejsou objednany, ale nemuzu to vyvratit, preci jen, zeni se velka osobnost :D

Odesláno
Původně zaslal: Scratch

OK, tak adresa je Vodňanská 21, Praha 9 (u mě doma), GPS je Loc: 50°6\'31.378\"N, 14°33\'49.382\"E, sraz v pul az 3/4 na 10. V deset se prejizdi do Hornich Pocernic k Ade kde budeme zdobit - Vysokovská 35, Praha 9, GPS je Loc: 50°6\'35.014\"N, 14°36\'26.331\"E. Odsud se pojede kratsi okruzni jizda cca 5-7 km k obradni sini, ktera je Na chvalské tvrzi Loc: 50°6\'42.449\"N, 14°35\'44.959\"E, vjezd je do dvora z Náchodské ulice :-)

uff

Cau chlape takze take jdes do chomoutu:super. Sraz je tedy s konecnou platnosti ve Vondanske 21?

Dik za info T.

PS: mam vzit Mi16:D nebo Breaka 406?

[upravil dne 9/6/09 Tomáš]

Odesláno

klidne micko, jak chces :-)

sraz je ve vodnanske, ale pisu dalsi alternativy pro pozde prijezdne :-)

[upravil dne 7/9/2009 Scratch]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...