djbrano Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 Ahojte lidicky. Uz som Vam raz tu tento problem popisoval. Daval som robit folie na zadne okna a ked som prisiel po auto a nastartoval, objavila sa mi tato hlaska ESP/ASR system faulty a hned za nou nasledovala ABS system faulty. Ihned som bezal pre chlapika co daval folie, ze co to vyviedol, no po dalsom nastartovani sa uz tieto hlasky neobjavili a bolo vsetko v poriadku. Bolo tomu tak asi 3 tyzdne a potom sa to znovu objavilo a znovu prestalo. No od pondelka mi to vypisuje uz stale pri kazdom nastartovani auta... som z toho uz zufali, preto idem zajtra na diagnostiku co sa s tym vlastne stalo. Dufam ze chlapik co daval tie folie tam nieco nedodrbal, no po rozebrati tapaciru vsetko bolo OK. Fakt netusim co sa mohlo stat, alebo je to len nahoda. No ale teraz uz ked to robi stale, tak nieco tam uz bude vadne. Poradi mi niekto co by to mohlo byt a ako sa tejto chybovej hlasky zbavit? Dakujem Citovat
AnotherOne Odesláno 28. srpen 2009 Odesláno 28. srpen 2009 A čo toto? Choď na dia a uvidíš. Možné príčiny tu už máš popísané, cez počitač sa viac urobiť nedá. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.