Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kdyby si to dal k hlavě, udělal by lépe

Recommended Posts

Odesláno

BV 406 přivez to do chomoutova a my tě toho zbavíme, když tě to tak irituje :mrk:mrk plecháče zbytečně drahý, a, když člověk tahá basu, tak si zaposiluje (něco pro zdraví), ale k tématu, nezdá se vám, že ty naši hlavní pohlaváři maj tak trochu máslo na hlavě? Zeman to moh svíst na bechera, a, oni na co? Na pé.... :myslim:mrk

Odesláno

mi to taha ta moje :D .. proto ji to musim ulehcit :D

no, chomutov mi nevyjde ... :( .. boskovice taky nevysly ... takze doufam, ze mi vyjde az zimni sraz .. tedy pokud bude auto OK ... tak to tam klidne privezu :papa

[upravil dne 28/8/09 BV406]

Odesláno

Tak jsme destinimu zkujviji vlákno, ale tohle je na samostatný. Tak to musí mít pořádnou prdu, co? Takže to nošení píva je vlastně v rámci tréningu, a, vaří taky? Nebo tě k tomu dokopává? V rámci tréningu? :D:D:D:D:D:D:D

Odesláno

destinyho vlakno bylo naprosto o nicem uz od nadpisu :D:D:D

zase si jenom postezoval, ze si tu bouchacku nedal jirka k hlave ... takze to neres :D

jj, vari, semtam :), ja taky semtam, takze to je tak nastejno ... s tou prdou to neni tak horke, nehraje prvni ligu ;)

Odesláno

nene, uz jsem psal vyse ... ja v sobotu delam ... moja ma nejaky tridni sraz vecer, ci co :myslim

kozel uz zmizel, dokoukam fotbal a musim jit spat ... :(

konecne goool :) ... cest :papa:papa

[upravil dne 28/8/09 BV406]

Odesláno

Teda zajíci, ty ses rozjel... :D

Nejdůležitější stejně je skutečnost, že každý z nás má na danou věc určitý názor. Horší by bylo, kdybychom vůbec žádný názor neměli, to by nás pak zmetci mohli jednodušše ovlivnit. :super

Odesláno

K těm vyšším daním pro majetnější - taky je možnost, že ten pán, kterej bude takto státem šikanovanej pak ostrouhá režie ve svým podniku, např. platy zaměstnanců, aby se vrátil do \"stavu před šikanou\" (nebo ji nepocítil vůbec). Takže kdo bude na tomto systému tratnej?

Lidi se na tyto věci dívají tak krátkozrace, prostě \"Bohatej kápo se přiblízí k nám, obyčejným lidem, diky Jiříku!\" a vůbec, ale absolutně nepřemýšlí nad tím, že to taky může mít dopad na ně.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...