Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Kolik nás tu ještě je aktivních se 405kou??

Recommended Posts

Odesláno

Grave: Starší žensnská s Míčkem, to ještě jde. Ale já potkal v praze tak minimálně sedmdesátiletýho dědka s bábou ve 205GTi miami blue. Auto vypadalo, jako když právě sjelo z výrobní linky a děda si to prdlal 40kou na nákupy :D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Taky já jsem zůstal v Peugeot clubu se svým 405 SRDT Break.

Měl už být na vrakovišti. (Uvařen motor, prasklá hlava a z výfuku šel šedomodrý kouř)

Přemluvili mne, oprava motoru stála 31000 Kč a není to konečná investice. Padá nafta, třeba koupit baterku a nový výfuk. Snad by pak měl ještě jezdit. Rozumné to nebylo ale motor opraven, tak jsem tady zpátky asi měsíc po opravě ale napsal jsem Vám až teď mezi svátky vánočními.

• O 4 týdny později...
Odesláno

Denně v provozu, přes 400tis.km, koupeno 9/2007 a dodnes mnou najeto 80tis. a furt původní motor z fabriky.

Už se chystám na druhý rozvody a krom běžný údržby jsem akorát jednou měnil uhlíky ve starteru a asi dva dny mi nesvítily potkávačky - po vyčištění konektoru zas OK. Nikdo mi to nechce veřit :-)

Projetý Slovensko a vloni Francie (Vánoční Paříž je překrásná) a stále v kondici a připravena na jakoukoliv cestu.

Nedám dopustit !!!!!!!!!!!!

• O 1 měsíc později...
Odesláno

tak vas kluci zdravime, ja jsem prodal 405 modrase, a zakoupil jsem si uz jiny vozitko, jen se mi snim nevyplati jezdit na vilety, jak jsem planoval :D dneska udelam fotecky, a hodim sem, ale zase ho budu prodavat.Jinak pořad jdu ve šlepejich peugeotu, dokonce i mlada sem ji navrkal do pezotu, ale ta ma 306. a ja jsem si poraidil Boxera max, dale v rodine mame p 406 hdi, a porad mam tu svoji hrdou 405 grdt break, a 106 :D

Jsem velice spokojenej, a tedka shanim, peugeot 406 break

• O 3 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...