Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za poslední tři měsíce je v kabině cítit benzín když je auto zahřáté a třeba zastavím před křižovatkou a vyvalí se smrad benzínu. Čím to může být? Někdo mě říkal, že je tam nějaký filtr s uhlím, který je někde v podběhu kola a je asi špatný tak se to vrací dovnitř průduchy ventilace. Nevíte někdo co s tím a co to je za filtr, kolik stojí, jak se k němu dostanu? Mám 406 kombi 1,8 16V + LPG, r.v. 1998. Díky

Odesláno

zkus se jeste podivat na kratkou hadicku, ktera jde na leve strane motoru ( pri pohledu do motoru) tesne vedle krytu rozvodu, byva zpuchrela a propousti pak benzin ( nekdy to nebyva ani viditelne, protoze se benzin staci hned odparit a nikde neni videt mokre stopy)

jinak ten filtr s aktivnim uhlim je v pravem podbehu, pod plastovym nadkolim, ma objednaci cislo 1505Z7 a stoji cca 1100Kc

Odesláno

Mne to tobilo to čo popisuje Ferry, najlepšie to presakovanie bolo vidieť tesne po naštartovaní, keď bol motor ešte studený (skús skontrolovať vtedy). U zahrieteho sa to rýchlo odparovalo a tak ako píše Ferry nebolo to vidieť. Hadička nebola zdurená, ale origo pásky nedržali dobre, a tak som ich vymenil - je to OK.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...