Durko Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 neboj sa Pastorek to ma urcite premyslené len dojdi aj to by urcite zvládol [upravil dne 26/8/09 Durko] Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Z jednej strany je parkovisko pre cca 30 áut a z druhej námestie kde sa vmestí ďaľších 10. Citovat
djlucky Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 pozeram ze si mal jedno z aut co som mal aj ja, tak bude o com kecat... a ked tak rozmyslam ta pizza by mohol byt kludne \"nedelny obed\" Citovat
djlucky Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: djlucky pozeram ze si mal jedno z aut co som mal aj ja, tak bude o com kecat... a ked tak rozmyslam ta pizza by mohol byt kludne \"nedelny obed\" super, modre stuzky na anteny a ide sa.. Bude aj nejaka jazda? btw. rj by mi mala prist do dvoch tyzdnov, sak tam pokecame Citovat
Durko Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 cuvanie pod vplyvom do pastorkovej garaže. ja by som si netrufol ani triezvy Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 No koukám se to pěkně rozjíždí, to bude sraz velkosraz:D Doufám že se většina nevrhne na menšinu, přeci jen jsem zpoloviny čech:D:D:D [upravil dne 26/8/09 Radek Hurvajz] Citovat
Durko Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 a to sa urcite este niekto prida neboj prvá výprava dopadla asi dobre však na Pieštany sťažnosti neboli [upravil dne 26/8/09 Radek Hurvajz] Citovat
rarasik Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Radku, klídek, aj moja žena je českej národnosti, ja proti Čechom nič nemám:papa. V nedeľu zavolám Pastorkovi a dohodneme kafe v Leopoldove, O.K.? teda ak budeš chcieť a ak budem schopný telefonovať:P:super Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Tak dame pizzu ako nedelny obed ... Maju tam aj nieco ine ako pizzu Nejaku specialitku Tak Lenka ide tiez, ked pojde deddo s manzelkou budu mat aspom o com kecat ... Radku báť sa nemusíš, nikto s nás nikdy nič proti nemal ... Pastorkovi do garaze som uz isiel niekolko krat, vzdy bez ujmi, ale pod vplivom neviem neviem DJ Lucky len sa pridaj Jazdu asi nebudeme silit, po tom co som zazil na sebetove by sa mi to zdalo ako slaby odvar :D Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz ...Doufám že se většina nevrhne na menšinu, přeci jen jsem zpoloviny čech:D:D:D Ak všetkým zaplatíš po pive tak nie. Lubko: Taký malý orienťák si dáme. V nedeľu o 10:00 vám sem dám fotku pizzérie a budete hľadať. Kto sa chce orientovať podľa vône tak robia i \"šnicle\". Mimochodom, hovoríme tomu pizzéria ale je to normálna reštaurácia kde majú celodenne i klasickú ponuku. Okrem držkovej, čím ma sklamali. [upravil dne 26/8/09 pastorek] Citovat
djlucky Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 lubk0 som rad ze jazdu nie, lebo s tym co mi to robi by som vam asi moc nestihal. Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 To by si sa divil jake mame auta Marka s 1.9 D hladkym by si dal Ale jazdy nikdy neboli o rychlosti, to len durko sa nevie kontrolovat :P Citovat
Guest Lubk0 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Původně zaslal: Durko a to si ako myslel??? Lebo tomu furt stupas na krk, a ked tomu zrovna nedavas, tak by si aspom chcel :D Citovat
pastorek Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Sa divíš keď mu to šlapalo iba na plný plyn? Teraz po tom NanoVite si motorček pradie ako mačička a kopce berie s prehľadom i bez rozbehu. Citovat
marko306 Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 LubkO, čo, čo, máš o 4kw navyše a hráš tu formu ty si strašný rypák do všetkého:D Durko nedaj sa, trhaj! Citovat
Durko Odesláno 26. srpen 2009 Odesláno 26. srpen 2009 Lubko ak nemaš na nový lak tak sa mi vyhýbaj ono mi to fakt ide teraz lepšie Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 26. srpen 2009 Autor Odesláno 26. srpen 2009 Tak bych se vratil k puvodnimu tematu, platí tedy 14.00. Já dorazím o něco dříve k Pastorkovi pred vrata:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.