Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

kto mi pomoze s typom motora podla jeho cisla?

Recommended Posts

Odesláno

chcel by som vediet ake typy motorov to su a pripadne datum vyroby. Vopred Vdaka

10DA3Y6022918

325M008002 ( toto cislo moze byt dodatocne vyrazene? a neznamena nic? )

Tomas

Odesláno

no hej ale chcem vediet aky typ motora su tie cisla.

mam moznost kupit jedno auto a su tam nejake nejasnosti ohladom cisiel, chcem si to preverit. v nasom servise mi povedali ze moja 406 bola vyrobena 1986. tak uznajte ze to tam asi nema zmysel ;))

Odesláno

tohle cislo, jestli je VIN, tak neni cely!!! A bohuzel, co asi chybi, je predni cast cisla, ktera by mela rict, co to je za auto a za motor.....

koukni do technicaku, co tam je za VIN, jestli se podoba a zkus to vin napast na www.peugeot-club.com/peugeot.htm

uvidis, co ti to vyplivne...

Odesláno

kurnik sopa ;)

co ma VIN s cislom motora???

ja chcem zistit ci sa v tom aute menil motor alebo nie. mam dve rozne cisla motorov preto som chcel vediet ktory je co za typ. :))

Tom

Odesláno
Napsán autorem sh4d0w

kurnik sopa ;)

co ma VIN s cislom motora???

ja chcem zistit ci sa v tom aute menil motor alebo nie. mam dve rozne cisla motorov preto som chcel vediet ktory je co za typ. :))

Tom

Tak sem hoď vin a během pěti minut Ti řeknu, co tam máš za typ motoru... Jestli to myslíš takhle...

Odesláno

Rekl bych, Shadow chce zjistit jestli je tam puvodni motor nebo je meneny, ne? Jenom by me zajimalo, proc po tom patras?

Jinak na starsich motorech od Peu byly stitky s typovym a vyrobnim cislem motoru nytovane, takze se daly lehce prenytovat na vymeneny motor = nepoznal bys nic. Na tech novejsich to uz mozna bude razene, nevim.

Kazdopadne, kdyz prijdes do Pezota a reknes, ze bys chtel zjistit cislo motoru podle VINu, tak ti ho reknou, respektive meli by. No a pak uz to jen porovnas s tim co mas.

10DA3Y6022918 - tohle netusim co by mohlo byt za cislo

325M008002 ( toto cislo moze byt dodatocne vyrazene? a neznamena nic? ) tohle vypada na to vytouzene cislo motoru

Jo a odkud mas ty 2 ruzne cisla motoru???

Odesláno

4Luger: Tak to jsem z toho zase tukan :-)

Mam VIN: VF38ELFYE80867430, v technicaku je napsan rok vyroby 1999 a na www.peugeot-club.com/peugeot.htm mi to pise 1971-1979 nebo 2001-2009.

Kdy teda byla moje 406tka vyrobena? Zajimaly by me i ostatni udaje, ktere dokazes z meho VIN zjistit. Bud sem nebo na petr.rousek@woldonline.cz

Dik

Odesláno

Tak podlě mě bys tam měl mít motor XUZJP4

Rok 96++

Model 406

Motor 16V,SL,ST / 110hp

Objem 1761

MD5.1.1

Na ostatní nebo přesnější údaje mám špatný tabulky. Jestli se mýlím, Oddie mě určitě opraví :D:P

Odesláno

och realne mam v aute cislo 3250.... ale v papieroch ktore sa mi dostali do ruky bolo na colnici zaznamena to prve cislo 10DA....

preto zistujem ci v tom aute bol meneny motor. mechanik bohuzial niesom a volnym okom co som pozeral tak som tam nic nenasiel.

preto zhanam co su tie motory podla cisla za typy. (jedna sa o 406coupe)

TOmi

to FX aj moju 406 sedan to rozpoznalo ako cabrio ;-)

btw 406 sedan sa uz tuninguje ;)

[Editován dne 28/7/04 sh4d0w]

Odesláno

Na svych strankach jsem vypsal vsechny typy, ktere se do 406-tek kdy montovaly - Bohuzel s problemem zameny motoru uz jsem se taky setkal, ale pokud je to typove stejny motor - zadny problem :)

Odesláno

no jasne, ale zaujima ma ked tam bol meneny motor... dovod , nechcem kupit kradnute alebo velmi burane.

a v tych tabulkach nie je motor 2,1td (Sepp)

[Editován dne 28/7/04 sh4d0w]

Odesláno
Napsán autorem Luger

Rok 96++

Model 406

Motor 16V,SL,ST / 110hp

Objem 1761

MD5.1.1

Zase tomu nerozumim :( Dnes mi prisel technicak :D a v nem je napsano 81.0 kW

Ale tech 110 je pravdepodobnejsi - mohli to blbe napsat na urade? Nebo je na tom aute neco divneho?

:papa

Odesláno
Napsán autorem Peta

Napsán autorem Luger

Rok 96++

Model 406

Motor 16V,SL,ST / 110hp

Objem 1761

MD5.1.1

Zase tomu nerozumim :( Dnes mi prisel technicak :D a v nem je napsano 81.0 kW

Ale tech 110 je pravdepodobnejsi - mohli to blbe napsat na urade? Nebo je na tom aute neco divneho?

:papa

81kW = 110hp :D:papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...