Vvitty Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Tak jsem si trosku hral s palubkou na mem lvickovi Takhle to vypada kdyz zapnete svetla... http://www.peugeot-club.com/club/jpg/718_7.jpg ... a takhle si rika o krmeni... http://www.peugeot-club.com/club/jpg/718_8.jpg momentalne planuju dalsi drobne upravy, aby to nepripominalo jen kopii Hicsovi 405, ale obsah uprav si zatim necham pro sebe (a ty taky, Hicsi, ze jo? ) [Editován dne 20/7/04 Vvitty] Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 A to je velmi solidní nápad, s tou dvoubarenou ručkou ala hladové oko! No, teď již zbývá jen udělat kružky okolo budíků, vyměnit denní počítadlo za digitální... Citovat
Vvitty Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 nene, oddie, digitalni pocitadlo se momentalne konat nebude... nejdriv bude par kravinek, ktere tu jeste nebyly Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Třeba ručička tachometru, která po překročení povolené rychlosti změní barvu z modré na červenou? A nebo dtto otáčkoměr při otáčkách nad optimálním pásmem? Hračičky, hračičky... Citovat
PESEK79 Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Jo,vypada to fakt zajimave.ZVEřEJNíš NAVOD??????????? Citovat
Hics Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Sem sem konečne po dlouhý době vlez a koukám, koukám, že mi roste konkurence....:D:D Teda, fakt mi to nějak nejde přez pysky, ale FAKT DOBRÝ!!!!! Musim zase něco vymyslet. Nápadíček by byl, ale jednak neprásknu Vvittyho a sebe taky ne Eště jednou klobouk dolu - už jen pro to, že vim, co je to za prcačku. Ten nápad se změnou barvy je výbornej.... Citovat
Vvitty Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Napsán autorem oddie Třeba ručička tachometru, která po překročení povolené rychlosti změní barvu z modré na červenou? A nebo dtto otáčkoměr při otáčkách nad optimálním pásmem? Hračičky, hračičky... Jo, to je jedna ze zvazovanych uprav, jen premyslim nad presnym pojetim, aby to vypadalo pekne Technicky to neni problem, ale nemam cas naprogramovat soft, ktery to cele bude ridit... Navod klidne zverejnim, ale nejdriv si chvilku namahejte hlavicky, jak by se to dalo udelat BTW, budes v Praze pres vikend? Nejak mi v tydnu nevychazi cas se stavit pro tu packu a spinac ke steracum, jak jsem ti volal o dovolene... rikal jsem si, ze tu zarazku na vyhazovani blinkru pres vikend vyriznu z kusu kuprexu, ale uz jsem na to nemel naladu a navic mam olezlou i packu ( Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Jo, vypadá to, že budu dělat 205-ku - spodek, zadní nápravu, brzdové vedení atd... takže prácička skoro na celý víkend (stejně má pršet, tak co). Možná mám doma i jednu špatnou páčku, z které by ten kousek šel vzít, uvidíme. Citovat
lexa Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Tak prozraďte čím modříte ručky to bych taky chtěl, jak jsem psal mám teď náhradní palubovku, tak můžu upravovat a zkoušet.;):o:papa:papa Citovat
oddie Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Si to vyhledej, už to tu bylo několikrát, ten návod. Nápověda: dej si vyhladat \"red lighting\" Citovat
Marlin Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 to chci taky, asi se budu muset snazit co;) Citovat
lexa Odesláno 20. červenec 2004 Odesláno 20. červenec 2004 Tak jsem to našel, přístrojovka GTi má podsvícení zezadu, ale ta Hicsova detailní práce se napodobit nedá. Dost nerad bych tu palubku zkurvil, uvidíme jak to půjde.:o:o:papa Citovat
Vvitty Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Napsán autorem lexa Tak jsem to našel, přístrojovka GTi má podsvícení zezadu, ale ta Hicsova detailní práce se napodobit nedá. Dost nerad bych tu palubku zkurvil, uvidíme jak to půjde.:o:o:papa Chce to trpelivost a pevne nervy... taky se mi podarilo par veci zmrsit a dalo dost prace to dostat do puvodni podoby... takovy tip - pokud sloupnes folii s motivem budiku, doporucuji nalepit na jeji misto provizorne kus igelitu. Ja totiz musel neplanovane odjet a na to lepidlo se mi mezitim nachytal prach... Citovat
Vvitty Odesláno 20. červenec 2004 Autor Odesláno 20. červenec 2004 Napsán autorem oddie Třeba ručička tachometru, která po překročení povolené rychlosti změní barvu z modré na červenou? BTW, tady narazim na problem, jak online urcovat povolenou rychlost )) Ze bych lvicka naucil rozpoznavat znacky? Citovat
Petano Odesláno 25. červenec 2004 Odesláno 25. červenec 2004 a co kdyby svitala cervene vzdycky mezi 51 - 60 91 - 100 131 - 190 Citovat
Vvitty Odesláno 26. červenec 2004 Autor Odesláno 26. červenec 2004 Napsán autorem Petano a co kdyby svitala cervene vzdycky mezi 51 - 60 91 - 100 131 - 190 jo, a az povezu maminku k doktorovi, tak se bude ptat proc mi porad cervene blika rucicka ale za uvahu to rozhodne stoji! Citovat
white Odesláno 27. červenec 2004 Odesláno 27. červenec 2004 Hezká prácička. To oceňuji. Já ještě stále modře nesvítím. Každej máme nějaké nápady, ale tenhle se mi zdá nejen efektní ale i užitečnej. Fakt dobrý. Citovat
Operator Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Hele já jsem v tomhle naprostej laik a mrzí mě, že nemám čas si s tim hrát. Nemohli byste, vy zkušenější, nadhodit pár jednoduchejch rad, jak si něco podobnýho udělat. A nerad bych slyšel a? si to najdu. Vim, že je to tu tolikrát, že to ani nejde spočítat, ale já v tom mám prostě bordel a už tápu, kde co je. Modrý ručičky jsou úžasný a možná bych i pochopil jak to provést, ale jak hergot uděláte měnění barvy, to mi fakt hlava nebere!!! :o:o:o:o Citovat
Jaris Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Ahoj, změnu barvy bych udělal následovně. Hodil bych tam 2 diody. Jedna bude napojena na napájení žárovek a druhá na napájení kontrolky rezervy. A plus odpovídající odpor. Já už ji mám podsvětlěnou taky ale ručku u paliva nechám svítit modře. Takhle mě svítí očko a ne celá ručka, která by mě jenom znervoznovala . Ahoj a jen tak dál. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.