Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Při nastartování začne hučet subwoofer

Recommended Posts

Odesláno

Nevim čim to je, ale když mam nastartovaný auto, tak se ozývá hučení od subwooferu, pak když vypojim cinche tak to přestane. nevíte někdo čim by go mohlo být?:myslim

• O 3 týdny později...
Odesláno

Ja som mal podobný problém predtým vo fabii, prenášali sa do subu zvuky smeroviek,otáčky motora a pod..,chyba bola v tom že mi prepalilo nejakú poistku v autorádiu.Opravili mi to v záruke.

Odesláno

To můžou dělat i kabely z radia do zesilovače,takovej problém sem měl já.Zkus dát jiný.Taky záleží odkud máš nataženej plus kabel do zesilovače jestli přímo z baterky nebo od jinud.

• O 2 týdny později...
Odesláno

mam ho nataženej od baterky, a asi 20 cm za baterkou mam audiopojistku. Kanaly ani cinche se nedotýkají kostry. Zejtra zkusim ještě přehodit kostru od zesilovače. Diky zatim

Odesláno

Ako máš tahané kabely?Kamošovi to robilo koli tomu že ich mal všetky potiahnuté po jednej strane,čiže napajacie a zvukové(alebo ako sa im nadáva)

Odesláno

chyba moze nastat ak nahodou odpojis tusim zem pri pripojenom zosiku tak si ju potiahne cez cinch a v autoradiu je tusim 2 alebo 4 amperova poistka smd vo velkosti asi 1mm2, je to na ochranu niecoho a tu sam len tak nevymenis, mne to menili chalani co opravuju elektroniku (radia, tv,..) skus este jedno odpojit od zosilnovaca oba cinche, ak sa budu ozyvat z neho zvuka aj potom tak chyba bude v nom, ak nie, tak by som hladal chybu v radiu.

btw. k tym kablom tahanym spolu, myslim ze je to absolutne jedno, to by museli byt ine prudy.. ja mam tahane spolu a ziaden problem napajanie 8mm2 a signal cez proel symetricky-mikrofonny

Odesláno
Původně zaslal: kub@

Nevim čim to je, ale když mam nastartovaný auto, tak se ozývá hučení od subwooferu, pak když vypojim cinche tak to přestane. nevíte někdo čim by go mohlo být?:myslim

skus vymeniť odrušovací kondenzátor na aute(neviem kde sa na 106 nachádza - hadam poradia iný), pripadne odrušovací kondenzátor v alternatore:myslim

rušenie zrejme pochádza z alternátora,nezaškodilo by ho skontrolovať:papa

[upravil dne 24/9/09 MrVain]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...