Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

máte to drahý chlapci... nezávaznou nabídku udělám každému na požádání od České pojišťovny se speciálními slevami jak na povinném tak i na havarijním pojištění. Potřebuji znát výši vašich měsíců za bezeškodný průběh, kubatůru a co je to za auto..U havarijka aktuální cenu vozidla...:papa

Odesláno

Kavjet: Tak jednou už jsem Tvé služby spokojeně využil. Pak ale nechápu, proč ses po mém další postěžování si zde neozval, když máš teda možnost to ještě skosit. Od ČP se mi dostalo pouze vysvětlení, že ke zdražení došlo na základě zákona číslo bla, bla, bla. S tím jsem se nespokojil a využil kontaktu na Koop.

Odesláno

U Kooperativy jsem 10 let. Na 807 2.0 mi komplet pojistku (povinny, havarijni, kradez) zlevnili z 5.2oo na 4.4oo ctvrtletne. Takze uspora 3.2oo rocne. Ale nerozcilujte se, manzelka tam pracovala :mrk

Odesláno

Čp má teď akci,kopírují bonusy od rodinných příslušníků. Příklad- Já mám 35 procent bonus a otec 50 procent.Při jednom podpisu budu mít 50 a jako poděkování dalších 5 procent. A to dělá celkem 55 procent slevu. No neberte to,že.:D

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Měl jsem povinný u ČP za 5600.- potom jsem přešel ke Kooperativě, kde jsem měl cenu 5100.-

Asi před týdnem jsem tam volal, že ta cena je moc vysoká, a že chci odejít pryč, a najednou platím ( respektive budu platit) 3800.- A je to stejná pojistka;)

Ten kdo to nechá být pochopitelně má ceny stejný a nebo i vyšší, ale ten kdo je nespokojen a začne to řešit, tak mu vždy nabídnou nižší cenu.

Odesláno

Šaldo, takhle je to ale všude, třeba i u operátorů našich atd... je to prostě obchod... Je to nepsaná technika a taktika... né vždycky zafunguje, ale za zkoušku nikdo nic nedá.... Nicméně, u mě to vyjde vždy :D:papa

Odesláno

jj, taky jsem to byl zkušet na pobočce, paní koukla do počítača usmála se a řekla mi že mi dá slevu deset procent, tak jsem poděkoval smlouvu zrušil a jdu jinam, jediný co mě vytočilo je to že mi řekla at čekám obálku s potvrzenými bonusy a jediný co přišlo je nová zelená karta a složenka na příští rok:grr

Odesláno

Kajvet, jj, mě to taky zatím fungovalo pokaždý, a třeba u operátorů jsem ušetřil za 4 roky kolem 8000.- za 2 mobily:D

Sice někdy se nechají ukecávat i 20 minut ale nakonec svolí:D

Odesláno

Tak Kajvet nedodal žádný výpočet :), tak jsem byl včera zlomit ruku maníkovi z Allianz a hurá na objem 1896 ccm 3195 Kč + skla + vyšší asistence = ~4100 Kc :)

• O 2 týdny později...
  • O 4 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...