BoneDaddy Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Qcko: je to pouze opláchnuté vodou. M.ike, Rejty, Brian, GRiMx: díky. Čakom: nechci (ale občas mě pěkně s..e - viz. teď zlobí klima). Stále profil 40. Citovat
Grlik Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Velmi pěkné auto, mam dotaz ty krytky té rozpěry jsou origo? Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Ano, krytky jsou origo ale dodělané v tomhle autě. Ale nejsou to krytky rozpěry ale jen tlumičů. Ta rozpěra tam nebyla. Ty krytky by na ní vlastně vůbec neměly být ale nacpal jsem je tam. Pro coupé s rozpěrou mají být jiné krytky. Citovat
BoneDaddy Odesláno 13. červen 2010 Autor Odesláno 13. červen 2010 Ještě jsem zapomněl dát poslední foto motoru. Citovat
Qcko Odesláno 13. červen 2010 Odesláno 13. červen 2010 Tak ale raz si to musel niecim lestit, ked sa ti to tak blisti Ten motor je tiez pekne spraveny:potlesk Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.