denoo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 206 ke? ziadna 206 ka nemala rt3 , urcite nie od vyroby, ani ziadny iny farebny displey, maximalne navigacny mono displey maly, ktory bol aj tak na prd, ked mapy na to niesu [upravil dne 30.11.2009 denoo] Citovat
ferenju Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Vazne hosi, mam tam RT3 a monochromaticky dispej. Verziu som nejako pozrel, ale neviem, co mozem dalej Citovat
Milhaus65 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 jj 206 se dělala s RT3 s CT obrazovkou. Je na to vše , čeština poslední system atd. Citovat
denoo Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 no ked kukam na tu foto, takuto verziu som veru este nevidel, vyzera to byt plna palba. Kamarat ma tiez roland garos 206 ku, ale nie hdi. Co ta to vyslo? Citovat
očko Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: petertn1 Zatial dakujem vsetkym za ponuky. Testera na dialku som uz zohnal, priebezne budem davat vediet ako to vyzera. Tak petertn1 ako pokračuješ v slovenčine pre 5.5D. Ako som spomínal v SZ od stredy som k dispozícii. Adresu máš. Ak je to ešte aktuálne tak sa ozvi. Držím palce. Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Původně zaslal: Přema Jen mám u tvé osoby Petertn1 strach aby to nedopadlo\"za dobrotu na žebrotu\"...:nevim:nevim:nevim ale snad ne a uvedené chyby (nechyby)nebudou ostatním moc vadit. [upravil dne 30-11-09 Přema] Už sem to tu jednou psal....za dobrotu na žebrotu......proč čekáš s veřejněním, hned je tu napiš......HAJZLY:bacha:bacha:bacha Citovat
Ondrus23 Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Bohužel se mi zdá, že v dnešní době už je takovy chování normální Každej se snaží vydělat na druhym. O to víc si pak ale aspoň člověk váží toho, kdo udělá něco zadarmo z dobré vůle, takže pochvala, i když já to s mým malým displejem nevyužiju [upravil dne 30/11/09 Ondrus23] Citovat
ferenju Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Petertn1 - no tak som sa tesil na tu slovencinu do tej mojej berusky,skoda. Tych zrazov sa nemozem zucastnovat. Nedalo by sa to vyriesit inym sposobom, aspon v mojom pripade. Chapem Ta, ze si na tom robil ako .... a ti dvaja to proste ponukaju za prachy na nete a nie pre svoju potrebu. Ja som sa len pred nedavnom zaregistroval a potrebujem to do tej mojej 206-ky. Chalani - tak vcera som po navode Peterntn1 uspesne prehodil software v levicatku,hned to je lepsie, vobec som tej francuzstine nerozumel. Najprv som si nebol isty, ci to mam spravit, ale viete ako to je, maj to napalene na CD a nevyskusaj to. Tak uspech. Dakujem , ze ste na tejto stranke rozvinuli tuto debatu a pomahate inym majitelom Peugeotov si troska svojich milackov prisposobit vlastnym potrebam. Len skoda, ze vzdy sa najde nejaky deb.., co to vsetko doserie(nicky zatial nepoznam) Citovat
ferenju Odesláno 1. prosinec 2009 Odesláno 1. prosinec 2009 Původně zaslal: denoo no ked kukam na tu foto, takuto verziu som veru este nevidel, vyzera to byt plna palba. Kamarat ma tiez roland garos 206 ku, ale nie hdi. Co ta to vyslo? [upravil dne 3/12/09 ferenju] Citovat
ludo306 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 rd4 nema data v sebe ale je to vecou displeja, stare can/van mali vsetko napevno napalene v pamati ROM procesora a nedalo sa to prepisat iba kupit novy a ten lokalizovat. No nakup cipov je s podmienkou objednania 10 000 kusov. CAN/CAN neviem mozno maju daku flash Citovat
Milhaus65 Odesláno 3. prosinec 2009 Odesláno 3. prosinec 2009 Uplně přesně. Jen si myslím, že dotaz měl být na RT4 .... Citovat
Laďa Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Myslel jsem RD4 - malý displey bez navigace. Nevěděl jsem, že to nelze. Proto mi bylo divné, že se do toho nikdo ještě nepustil. Citovat
Milhaus65 Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Ano nelze. Snaha už byla - zjištování informací. Citovat
očko Odesláno 4. prosinec 2009 Odesláno 4. prosinec 2009 Od včerajška mám vďaka petrovitn1 slovenčinu aj ja. Je to dobrý pocit keď sa my auto prihovára v rodnom jazyku. Petertn1 ešte raz ďakujem. Keď sa mi podarí zistiť príčinu tej poruchy určite Ti dám vedieť. Predstav si, že keď som prišiel za známym mechanika fungovala bez problémou. Odskúšal to hádam 20x. Doteraz funguje OK. Menič ešte nefunguje. Citovat
Corre Odesláno 6. prosinec 2009 Odesláno 6. prosinec 2009 ahojte. niektori ludia su hyeny, skratka svine. takto zarabat na niecom na co nemaju know how.. hovoril som o preklade kamosovi, ten ma 5.5D, teda can-can a tymto ta petotn prosim o link pre tento typ. mozno posles mozno nie. no ja som spokojnym uzivatelom slovenciny Citovat
sromo Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 DEJ JE SEM :blicismajlik Hned bych je zverejnil at vime vseci ktery se řadí mezi nas a jsou takovy parchanti:blicismajlik:blicismajlik Citovat
kajvet Odesláno 24. březen 2010 Odesláno 24. březen 2010 trochu pozdní reakce po 4ech měsících?!?! Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.