majsa Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 A mně jde i ta hlasová navigace.Ještě něco udělat s hlasovým ovladaním - to by byla pak bomba. Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Hlasové ovládání změnit nelze je to v systemu. Kromě namluvení kontaktu v adresáři. Co se dalo změnit na CZ je odpověd systemu, Upravte hlasitost , Konec rozpoznávání atd. [upravil dne 5/11/09 Milhaus65] Citovat
očko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Je nejak technicky možné zmeniť, alebo upgradovať verziu 5.5D na verziu 6... . Mám P 307 SW r.v. 2004. V čom je vlastne rozdiel ? Viem, že jedno je VAN a druhé CAN. Ale čo to má spoločné s RT3 ? Možno som ako blbec, ale celkom by ma to zaujímalo ak to niekto vie vysvetliť Citovat
Milhaus65 Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Není to možné. Je to verze systemu MUX sítě. Je tím dáno jak spolu komunikují jednotlivé komponenty v autě. BSI, klima , radio, světla atd. Can Van , Can Can, Can Lin. Citovat
očko Odesláno 5. listopad 2009 Odesláno 5. listopad 2009 Ďakujem za vysvetlenie. Je to pre mňa škoda. Veľmi som chcel slovenčinu, no bohužiaľ mám verziu 5.5D. Citovat
alihen Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 nie len, ze ti palce drzim ale ak by si potreboval s niecim pomoct, kludne sa ozvi ak budem schopny, pomozem... v rade uz stoji vela ludi, co nerozumeju svojmu radiu tak ako ja pred casom Citovat
očko Odesláno 6. listopad 2009 Odesláno 6. listopad 2009 Aj ja držím všetky palce a už sa veľmi teším na slovenčinu pre 5.5D, Ak možem nejako pomôcť pomôžem. Citovat
alihen Odesláno 8. listopad 2009 Odesláno 8. listopad 2009 som z LM a mam sj pokusneho kralika. vedel by som to otestovat este dnes Citovat
mirec307break Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: petertn1 Viacero ludi tu pisalo o tom ako by mi pomohlo. Teraz by sa mi pomoc hodila. Prekladam texty pre RT3 (6.63) CT- monochromaticky displej. Nakolko moja 407 ma velky farebny displej nemam ako slovencinu pre CT-displej otestovat. Hladam teda pokusneho kralika co ma CT displej a chcel by sa podielat na vyvoji SVK pre CT. Najlepsie by bolo keby bol z okolia TN aby som na vlastne oci videl ako to vyzera. Ak sa z okolia nikto nenajde tak potom hladam testera na dialku. Preklozenych je zatial asi 10 percent, ale bez otestovania sa dalej nepohnem. Potrebujem si overit par veci. Tak kto sa hlasi? [upravil dne 8/11/09 petertn1] Ahoj možem otestovať ak chceš, už mam od teba hlasovú navigaciu. Citovat
očko Odesláno 9. listopad 2009 Odesláno 9. listopad 2009 Původně zaslal: petertn1 Původně zaslal: očko Aj ja držím všetky palce a už sa veľmi teším na slovenčinu pre 5.5D, Ak možem nejako pomôcť pomôžem. Vcera som vyskusal nahodit slovencinu do auta s verziou softu 5.5D. Pouzil som povodny preklad (skopiroval som prelozeny subor DT-prelozene menu a upraveny subor TTS-hlas. navigacia na konfiguracne CD ver. 5.5, ostatne subory som nechal bez zmeny). Vysledok: Menu aj navigacia je v slovencine, ma to vsak jednu chybicku krasy a to - pri zapnuti RT3 vyhody hlasku o nespravnej verzii softw.. Hlaska sa da zrusit Escapom. Ako som dalej testoval ziadnu dalsiu chybu som nenasiel. Vsetko fungovalo ako malo(navigacia, prehravanie mp3, radio.....) Hlaska o nespravnej verzii softu sa ukazala zase az po restarte RT3. Vyzera to tak, ze ta hlaska na cinnost RT3-jky nema ziadny vpliv. Jednoducho sa Escapom zrusi a hotovo. Ak chces mozem ti poslat upravene CD pre verziu 5.5D. Postup zmeny jazyka na SVK je taky isty ako u 6.63. Mohol by si byt taky nas tester. Ak chces poslat CD napis SZ. Poslal som SZ. Citovat
denoo Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 takze dalsi update spravime , inak si parkoval v dubnici pri nasom vchode , teda priatelkinom, aj cez noc , asi tri tyzdne dozadu Citovat
AnotherOne Odesláno 10. listopad 2009 Odesláno 10. listopad 2009 Asi tá priateľka nie je len tvoja Citovat
omegascream Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Zdar chlapi! Na uvod chcem povedat, ze petertn1 je frajer lebo v dnesnej dobe uz malokto dava nieco zadara Achcel by som sa opytat ci nahodou neviete o uz hotovej cestine/slovencine do VDO navigacie pre Pug 607? Pripadne by mi stacil aspon nejaky strucny navod alebo odporucania na prepisanie vlastneho jazyka. Vdaka! Citovat
očko Odesláno 14. listopad 2009 Odesláno 14. listopad 2009 Súhlasím. Petertn je no1 :super:super. Dať sa na táké niečo chce asi kopu času a poriadny fortieľ. Držím mu palce. Aj slováci budeme mať vďaka nemu v aute spoločníka ktorému rozumieme čo nám vraví a píše. Určite si zaslúži obdiv a nejakú odmenu:papa. Citovat
mirec307break Odesláno 19. listopad 2009 Odesláno 19. listopad 2009 s tou odmenou suhlasím. Už len potom neaké spoločné stretnutie. Citovat
ferenju Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 Caute chalani, pred nedavnom som kupi levíča a samozrejme bez konfig. V piatok som studoval, o com tu pisete, tak hned ako som prisiel domov, tak som pozrel, co v tej mojej 206-tke mam. Mam tam soft 5.50d, no vo francuzstine. Ako som dobre pochopil, musim si stiahnut z tej stranky eurovan2.com, verziu 5.52 a potom si mozem prehodit rec napr. na anglictinu? Diky moc za info Citovat
Přema Odesláno 30. listopad 2009 Odesláno 30. listopad 2009 ferenju: Nevím nevím ale toto si myslím platí jen pro 307 či 407.........o 206tce nevím....ale opravte mě jestli se pletu..... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.