Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Hlasové ovládání změnit nelze je to v systemu. Kromě namluvení kontaktu v adresáři.

Co se dalo změnit na CZ je odpověd systemu, Upravte hlasitost , Konec rozpoznávání atd.

[upravil dne 5/11/09 Milhaus65]

Odesláno

Je nejak technicky možné zmeniť, alebo upgradovať verziu 5.5D na verziu 6... . Mám P 307 SW r.v. 2004. V čom je vlastne rozdiel ? Viem, že jedno je VAN a druhé CAN. Ale čo to má spoločné s RT3 ? Možno som ako blbec, ale celkom by ma to zaujímalo ak to niekto vie vysvetliť

Odesláno

nie len, ze ti palce drzim ale ak by si potreboval s niecim pomoct, kludne sa ozvi

ak budem schopny, pomozem...

v rade uz stoji vela ludi, co nerozumeju svojmu radiu tak ako ja pred casom ;)

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Viacero ludi tu pisalo o tom ako by mi pomohlo. Teraz by sa mi pomoc hodila. Prekladam texty pre RT3 (6.63) CT- monochromaticky displej. Nakolko moja 407 ma velky farebny displej nemam ako slovencinu pre CT-displej otestovat. Hladam teda pokusneho kralika :) co ma CT displej a chcel by sa podielat na vyvoji SVK pre CT. Najlepsie by bolo keby bol z okolia TN aby som na vlastne oci videl ako to vyzera. Ak sa z okolia nikto nenajde tak potom hladam testera na dialku. Preklozenych je zatial asi 10 percent, ale bez otestovania sa dalej nepohnem. Potrebujem si overit par veci. Tak kto sa hlasi?

[upravil dne 8/11/09 petertn1]

Ahoj možem otestovať ak chceš, už mam od teba hlasovú navigaciu.

Odesláno
Původně zaslal: petertn1

Původně zaslal: očko

Aj ja držím všetky palce a už sa veľmi teším na slovenčinu pre 5.5D, Ak možem nejako pomôcť pomôžem.

Vcera som vyskusal nahodit slovencinu do auta s verziou softu 5.5D. Pouzil som povodny preklad (skopiroval som prelozeny subor DT-prelozene menu a upraveny subor TTS-hlas. navigacia na konfiguracne CD ver. 5.5, ostatne subory som nechal bez zmeny). Vysledok: Menu aj navigacia je v slovencine, ma to vsak jednu chybicku krasy a to - pri zapnuti RT3 vyhody hlasku o nespravnej verzii softw.. Hlaska sa da zrusit Escapom. Ako som dalej testoval ziadnu dalsiu chybu som nenasiel. Vsetko fungovalo ako malo(navigacia, prehravanie mp3, radio.....) Hlaska o nespravnej verzii softu sa ukazala zase az po restarte RT3. Vyzera to tak, ze ta hlaska na cinnost RT3-jky nema ziadny vpliv. Jednoducho sa Escapom zrusi a hotovo.

Ak chces mozem ti poslat upravene CD pre verziu 5.5D. Postup zmeny jazyka na SVK je taky isty ako u 6.63. Mohol by si byt taky nas tester. Ak chces poslat CD napis SZ.

Poslal som SZ.

Odesláno

Zdar chlapi! Na uvod chcem povedat, ze petertn1 je frajer lebo v dnesnej dobe uz malokto dava nieco zadara :super

Achcel by som sa opytat ci nahodou neviete o uz hotovej cestine/slovencine do VDO navigacie pre Pug 607? Pripadne by mi stacil aspon nejaky strucny navod alebo odporucania na prepisanie vlastneho jazyka.

Vdaka!

Odesláno

Súhlasím. Petertn je no1 :super:super:super. Dať sa na táké niečo chce asi kopu času a poriadny fortieľ. Držím mu palce. Aj slováci budeme mať vďaka nemu v aute spoločníka ktorému rozumieme čo nám vraví a píše. Určite si zaslúži obdiv a nejakú odmenu:papa.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Caute chalani, pred nedavnom som kupi levíča a samozrejme bez konfig. V piatok som studoval, o com tu pisete, tak hned ako som prisiel domov, tak som pozrel, co v tej mojej 206-tke mam. Mam tam soft 5.50d, no vo francuzstine. Ako som dobre pochopil, musim si stiahnut z tej stranky eurovan2.com, verziu 5.52 a potom si mozem prehodit rec napr. na anglictinu? Diky moc za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...