Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

cau, ja asi zoberem spojovak z peugeotu...pre istotu...a ak by to mal mat herlo, tha by mi to bracho odporucil...boli spoluziaci a su dobri kamosi...daj cislo na mobil, mozme hodit rec

Odesláno
Původně zaslal: miroh

cau, ja asi zoberem spojovak z peugeotu...pre istotu...a ak by to mal mat herlo, tha by mi to bracho odporucil...boli spoluziaci a su dobri kamosi...daj cislo na mobil, mozme hodit rec

Takze u herleho to nemaju ? potom daj vediet kolko to stalo v peugeote : dik

Odesláno
Původně zaslal: durino666

Původně zaslal: miroh

Takze u herleho to nemaju ? potom daj vediet kolko to stalo v peugeote : dik

pojdem so stvrtok do peugeotu v presove...v ruzomberku pobocku zrusili...mozno by to mohli mat aj u herleho, ale pochybujem...ak mas orange, daj cislo na mobil

Odesláno

Cau,otazka pro Ty kdo měli sp.kryt motoru od AG AUTO ,dnes jsem chtěl kryt namontovat v peugeotu a nestacili jsme se divit,kryt absolutně nesedí,z asi 8ks.upinacích šroubu seděly 2 vzadu,po bocích uplně jiné rozteče děr o 5cm.+celkově užší asi o3 cm.,vpředu neseděl vůbec,

tak se ptám, jak Vám to mohlo pasovat!!!přece to nebudu přichycovat samořezama ktere stejně časem nebudou drzet,páč při vyměně oleje musi zřejme kryt dolů

objednával jsem na 307 1,6 ben.2003

Odesláno

Taky by mě zajímalo, kde se dají sehnat ty \"spojováky\" a kolik stojí. Zjistil jsem že mi jeden takový spojovák chybí v místě spojení předního nárazníku a levého podblatníku (úplně vespod). Podblatník drží jenom na dvou spojovákoch a dost se gigle. Chtěl jsem tam dat obyč šroub, ale netuším, kama bych ho tam dostal - je tam strašně blbý přístup.

Odesláno

Ja som spojováky ani nekupoval, lebo ich v peugeote nemohli nájsť.? Tak som tam dal obyčajné šroby. Akurát z spredu som povolil kryt pod nárazníkom, vsunul tam kryt motora a dotiahol pôvodné spojováky /3ks/. Mimochodom tiež nedržia dobre, dajú sa ľahko pretočiť. Na bočnú stranu som použil klasické šroby+matka+podložky. A dozadu som dal samorezky, nakoľko tam nie je prístup a origo spojky som nemal. Inak kryt sedel celkom presne, on sa zdá užší, ale treba iba k sebe stiahnuť podblatníkové kryty. Celé to potom vystuží a dobre drží..Ak nepasujú diery v kryte, treba vrtnúť nové a je to..

Odesláno

dnes jsem i ja byl koupit spodni kryt pod motor a sedi vcelku dobře až na dvě dirky na těch bocich mohli ty bočni držaky udělat delši a spojovaci material jsem kupoval u ticheho v ostravě za pět šroubu a pět těch držaku jsem zaplatil 193kč

Odesláno

Hallo: takze mam tu spravu pre tych ktory zvazuju kupu spodneho krytu od AG auto pre motory 2.0 HDI. Kryt od nich po malych upravach pasuje aj na spomenute 2.0 HDI. Na obrazku som nakreslil ake upravy som musel urobit aby som ho tam dostal. Staci predlzit predne 3 otvory pre skrutky o cca 15-20 mm a kryt tak bez problemov priskrutkujete. Co sa tyka bocnych otvorov tak na obrazku som zakrizikoval dva otvory ktore nie je o co chytit lebo su uz mimo plastovych podblatnikov. Ja som to prichytil len na jednu skrutku. Dal som tam pre istotu klasicku skrutku s matkou. Inde som pouzil samorezky do plechu.

Co sa tyka prvych dojmov: tak mne osobne sa zda byt motor trosku tichsi a zohrieva sa asi o 50 % rychlejsie ako ked som tam kryt nemal. Za tie prachy super investica.

post-0-14109610726861_thumb.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Hotovo.. Kryt namontovany a sedi presne az na dve diery ktore nepasuju na plastove podblatniky ale vobec to nevadi lebo kryt sedi presne.. Motor sa skutocne zahrieva omnoho rychlejsie :super .. Ak by niekto chcel tak mozem nahodit nejake foto z montaze kratky navod :papa

Odesláno
Původně zaslal: PEUGEOTIK307

1. Tá fólia je dosť drahá.

2. Kryt má v prvom rade chrániť od vody a bordelu.

Jj to viem.. Len som myslel ze by to pomohlo k rychlejsiemu zohrievaniu motora a nasledne pre dlhsie udrzanie teploty :super .. Takze to nie je dobry napad? Zas by som nechcel aby sa potom napr. prehrieval alebo tak :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...