Buro Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Nazdar. Moja 405 trochu zere olej - asi 1 l/1000km. Chcel by som to dat do poriadku. Co vsetko ma caka ? Tlaky som nemeral, tie sa mi zdaju ok, motor taha dobre (aspon si myslim), z vyfuku sa nedymi. Myslite, ze staci vymenit tesnenia ? Mam na mysli sadu tesneni na ventily, gufera na vacku, tesnenie pod veko hlavy, tesnenie na ol. vanu, mozno tesnenie pod hlavu. Popritom aj rozvodovy remen. Alebo nejako zistit presnu pricinu ? Poradte mi, kde mam zacat. Mozno hlupe otazky, nie som profik. Vdaka za odpovede. Citovat
RALLYMAN Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 mě peggy taky žere asi 1l oleja na 1000km,ale myslím si že je to určitě těsněním na ventilech,z výfuku to vubec nemusí být vidět,gufera na vačce mam nove,a motor suchy.výměna těsnění na ventilech vyjde tak na 2500kč.zdarec Citovat
Rebik Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 [Většinou stačí gufera na ventilech a protože se sundavají, tak těsnění víka a gufero vačky. Úspěch zaručen. Citovat
Trundik Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 Tak to vám hoši nezávidím, Já do svého SRI nechám při výměně nalít 5 litrů oleje a při další výměně mě 5 litrů zase vypustí. Citovat
rimmer Odesláno 15. červenec 2004 Odesláno 15. červenec 2004 otcova 405 SRi 92kW taky papa olej Citovat
trollik Odesláno 16. červenec 2004 Odesláno 16. červenec 2004 To Buro:Jo presne to cos psal a je to ok.Delal jsem to v dubnu.Mam i stejnou barvu:-) Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.