Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Všechny ty fotky tady těch přidaných světel vepředu vypadají hnusně. Svítím denníma a hotovo, nevymýšlím žádný kokotiny :roker

Taky naprostý souhlas, všechny tady ty dobastlený neoriga, nevypadají vůbec hezký...407 jedině origo...:super:super

Odesláno

... tak ja už to mám přes rok takhle a nemůžu si vynachválit.. ( i když to mnohým připadá \"neorigo\" ) :roker

post-38417-14109627393562_thumb.jpg

Odesláno

Přesně tak to mám udělané i já a důvod je tentýž - Nightbreakery. Netvrdím, že to vypadá nijak zvlášť úžasně, ale pořád lepší, než si zbytečně zkracovat životnost drahých žárovek a vypalovat paraboly.:)

Odesláno
... tak ja už to mám přes rok takhle a nemůžu si vynachválit.. ( i když to mnohým připadá \"neorigo\" ) :roker

Tak tieto tvoje mi pripadajú najvkusnejšie z tých čo som videl doteraz v prednej maske :super. Môžeš sem dať odkaz čo sú to za DRL svetlá. Ďakujem.

Odesláno
ja to budem mat tam, kde to zatial nikto nema :P ..

Judes: no chystam sa to prave kupit, kedze uz byvam v BA a bez auta, tak len vikendovo

Budú to tie ktoré sme tu už preberali a pôjdu do nárazníka.

[upravil dne 8/10/12 22:47 od Judes]

Odesláno

tak jste me chlapi normalne nahlodali a asi je taky nahodim a mam tech. dotaz, odkud tahate +12V po zapnuti klicku a kterej vodic na konektoru svetlometu je napajeni obrysovek?

Odesláno

Já to mám, jako někteří další tady, z pojistky č.9 v motorovém prostoru. Ta je pod proudem po zapnutí zapalování. Buď můžeš použít pojistkový adaptér (ten jsem ale neměl po ruce) a nebo to udělat třeba jako já, kdy jsem ubrousil horní růžek pojistky a naletoval tam drátek s konektorem. Napájení obrysovek? Stačí, když vytáhneš patici se žárovkou a hned vidíš, které dráty tam vedou. Potom už jen stačí vzít zkoušečku se žárovičkou a zjistit si, na kterém z těch dvou drátů je +.;)

Odesláno

Inak k tym OSRAM NIGHT BREAKER - na Slovensku je zarucna doba 2 roky... ja som si kupil jednu sadu, ktora mi asi po 4 mesiacoch vyhorela, tak som siel reklamovat a na pockanie mi vymenili za nove a ta sa to opakovalo uz 2 krat... sam predajca mi povedal, ze je zaruka 2 roky na ne... a tak isto som uz bol menit aj LED svetla, mal som take dvojite a jedna zhasla, tak som siel reklamovat a bez akychkolvek problemov vymene, takze skuste reklamovat, musi vam to vymenit...

Odesláno

Tak tieto tvoje mi pripadajú najvkusnejšie z tých čo som videl doteraz v prednej maske :super. Môžeš sem dať odkaz čo sú to za DRL svetlá. Ďakujem.

Jsou to Philips DayLight 4 , sice nejsou nejlevnější,ale zase je to ověřená značka a jsou hodně kompaktní,minimálně narušují vzhled předku a řekl bych že i hodně svítí, není třeba tahat žádné kabely z pojistek atd. jeden kabel na +baterky,druhej na -baterky,treti na parkovacku a hotovo...

http://www.nejlepsiautozarovky.cz/svetla-pro-denni-sviceni-philips-drl12820-led-daylight-4/d-70289/

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...