filipino Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Všechny ty fotky tady těch přidaných světel vepředu vypadají hnusně. Svítím denníma a hotovo, nevymýšlím žádný kokotiny Citovat
jaykay Odesláno 5. říjen 2012 Odesláno 5. říjen 2012 Všechny ty fotky tady těch přidaných světel vepředu vypadají hnusně. Svítím denníma a hotovo, nevymýšlím žádný kokotiny souhlas Citovat
Joozino Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 to ste este nevideli tie moje ak budu hotove Citovat
Judes Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Už si aj nejaké kúpil alebo sa len chystáš . Citovat
davidekcz Odesláno 7. říjen 2012 Odesláno 7. říjen 2012 Všechny ty fotky tady těch přidaných světel vepředu vypadají hnusně. Svítím denníma a hotovo, nevymýšlím žádný kokotiny Taky naprostý souhlas, všechny tady ty dobastlený neoriga, nevypadají vůbec hezký...407 jedině origo...:super Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ... tak ja už to mám přes rok takhle a nemůžu si vynachválit.. ( i když to mnohým připadá \"neorigo\" ) Citovat
pežotík Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Ja jsem z dennim svicenim taky spokojen. Mam na aute Osram Night Breakery,ktere vyborne sviti:super,ale jsou zname svoji kratkou zivotnosti. Ja je tam mam uz pres rok,proc asi??? Citovat
Mike407 Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Přesně tak to mám udělané i já a důvod je tentýž - Nightbreakery. Netvrdím, že to vypadá nijak zvlášť úžasně, ale pořád lepší, než si zbytečně zkracovat životnost drahých žárovek a vypalovat paraboly. Citovat
Joozino Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ja to budem mat tam, kde to zatial nikto nema .. Judes: no chystam sa to prave kupit, kedze uz byvam v BA a bez auta, tak len vikendovo Citovat
Judes Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ... tak ja už to mám přes rok takhle a nemůžu si vynachválit.. ( i když to mnohým připadá \"neorigo\" ) Tak tieto tvoje mi pripadajú najvkusnejšie z tých čo som videl doteraz v prednej maske . Môžeš sem dať odkaz čo sú to za DRL svetlá. Ďakujem. Citovat
Judes Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 ja to budem mat tam, kde to zatial nikto nema .. Judes: no chystam sa to prave kupit, kedze uz byvam v BA a bez auta, tak len vikendovo Budú to tie ktoré sme tu už preberali a pôjdu do nárazníka. [upravil dne 8/10/12 22:47 od Judes] Citovat
Joozino Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 hej hej len este tam jednu vec nemam doriesenu, ale najprv to musim mat fyzicky v ruke Citovat
Judes Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 Tak sa poponáhľaj, už ma hryzie zvedavosť . Citovat
Red Devil Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 No dúfam že na zraze v Senici to už budeš mať nahodené na aute Citovat
jaykay Odesláno 8. říjen 2012 Odesláno 8. říjen 2012 tak jste me chlapi normalne nahlodali a asi je taky nahodim a mam tech. dotaz, odkud tahate +12V po zapnuti klicku a kterej vodic na konektoru svetlometu je napajeni obrysovek? Citovat
Mike407 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Já to mám, jako někteří další tady, z pojistky č.9 v motorovém prostoru. Ta je pod proudem po zapnutí zapalování. Buď můžeš použít pojistkový adaptér (ten jsem ale neměl po ruce) a nebo to udělat třeba jako já, kdy jsem ubrousil horní růžek pojistky a naletoval tam drátek s konektorem. Napájení obrysovek? Stačí, když vytáhneš patici se žárovkou a hned vidíš, které dráty tam vedou. Potom už jen stačí vzít zkoušečku se žárovičkou a zjistit si, na kterém z těch dvou drátů je +. Citovat
dodo407sw Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 Inak k tym OSRAM NIGHT BREAKER - na Slovensku je zarucna doba 2 roky... ja som si kupil jednu sadu, ktora mi asi po 4 mesiacoch vyhorela, tak som siel reklamovat a na pockanie mi vymenili za nove a ta sa to opakovalo uz 2 krat... sam predajca mi povedal, ze je zaruka 2 roky na ne... a tak isto som uz bol menit aj LED svetla, mal som take dvojite a jedna zhasla, tak som siel reklamovat a bez akychkolvek problemov vymene, takze skuste reklamovat, musi vam to vymenit... Citovat
Guest Jirka12 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 ... tak ja už to mám přes rok takhle a nemůžu si vynachválit.. ( i když to mnohým připadá \"neorigo\" ) Tak tieto tvoje mi pripadajú najvkusnejšie z tých čo som videl doteraz v prednej maske . Môžeš sem dať odkaz čo sú to za DRL svetlá. Ďakujem. Jsou to Philips DayLight 4 , sice nejsou nejlevnější,ale zase je to ověřená značka a jsou hodně kompaktní,minimálně narušují vzhled předku a řekl bych že i hodně svítí, není třeba tahat žádné kabely z pojistek atd. jeden kabel na +baterky,druhej na -baterky,treti na parkovacku a hotovo... http://www.nejlepsiautozarovky.cz/svetla-pro-denni-sviceni-philips-drl12820-led-daylight-4/d-70289/ Citovat
Marcel00 Odesláno 9. říjen 2012 Odesláno 9. říjen 2012 pochybujem ze parkovacky mozu svietit... ked svietia led svetla... vtedy ti svietia aj zadne obrysove svetla a takto to je zakazane... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.