RayBan Odesláno 3. srpen 2009 Odesláno 3. srpen 2009 Ahoj, nedávno jsem se stal vlastníkem Peugeot 607 ( recenze bude brzy na netu, jen co najedu první km :-) a jedna z věcí ve voze je navigace. Informoval jsem se v Peugeotu a jedna aktualizace stojí cca 8.000 Kč, což je nesmysl, protože zcela novou a navíc přenosnou seženu za 4-5.000 Kč. Chtěl bych jen ze zvědavosti navigaci vyzkoušet, poradíte mi, jak a kde se dostat k CD ? RayBan [upravil dne 3/8/09 RayBan] [upravil dne 4/8/09 RayBan]
RayBan Odesláno 4. srpen 2009 Autor Odesláno 4. srpen 2009 Ještě upřesním, že se jedná o Peugeot 607 z roku 2001 a CD se vkládá do jednotky, která je schovaná v kufru na levé straně ... RayBan
HakTac Odesláno 4. srpen 2009 Odesláno 4. srpen 2009 Když si pro to v Praze přijedeš, tak se můžeme domluvit. Mam mapy Navtech 2009 - už docela podrobná mapa. Jen v Havířove či kolem Ostravy kde jsou nové úseky dálnic byl malý problém, jidnde ne. Jinak mam i servisní CD s firmwarem pro navigaci. Jaký máš dispaly, velký barevný, nebo ten červený uzonký?
RayBan Odesláno 5. srpen 2009 Autor Odesláno 5. srpen 2009 Díky za nabídku, mám velký barevný display na středovém panelu přístrojové desky. RayBan
Ferry Odesláno 5. srpen 2009 Odesláno 5. srpen 2009 Prosim domlouvejte se pres SZ, pujcovani nebo shaneni softwaru jinou nez legalni cestou nemuzeme na foru podporovat. Diky za pochopeni. Toto tema zamykam. Ferry
Recommended Posts