Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

kolega mal taky problem.skocil za pravnikom a pravnik kontaktoval firmu,ze ich da na sud.firma zobrala svoju akoze kuch. linku a vratila prachy.coi ti asi nepomoze.im sa dava len podnet.

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak včera jsem byl na Asku(pobočku na Stodůlkách uzavřeli) ve Štěrboholích.

Mile mě překvapilo chování zaměstnanců této pobočky,kdy po oznámení problému a dalších důvodů:

1)Nedodržení dodací lhůty

2)Nekompletní dodávka

3)Špatně dodané díly

4)Chybějící díly

5)Nedodržení zákonné lhůty pro reklamaci (reklamace nebyla zadaná do systému)

Jsem byl připraven na podobný problém jako byl na pobočce Stodůlky.Na reklamačním oddělení mi okamžitě na požádání zavolali vedoucího a s ním jsem během chvíle vyřídil odstoupení od smlouvy v plném rozsahu.Ve středu by si měli přijet odmontovat částečně namontovanou kuchyň a odvést ji.Peníze by měly dorazit na účet jakmile odvezou kuchyň(doufám)Z rozhovoru mi přišlo,že asi neřeší nic jiného než reklamace z pobočky Stodůlky,což se mi potvrdilo,v kanceláři dopravy,kde mi oznámily,že vedoucí zavedl STOPSTAV pro svoz a demontáže kuchyní.Během chvíle někdo do kanceláře volal(zřejmě vedoucí) a paní okamžitě vyhledala termín pro demontáž a odvoz.

Jsem tedy opět na začátku a proto se ptám:

Kde si objednat kuchyň? Rád bych se vyhl podobným problémům jako se společností Asko.

Padla tu firma Oresi kamarád si u nich objednal kuchyň a byl spokojený.

Díky za vaše názory a rady

Odesláno

Jak už Dave_k psal, máme kuchyni od Oresi a kromě fakt malých detailů, které byly okamžitě napraveny, nemůžeme mít špatného slova, jsme maximálně spokojeni. Podle toho článku, co sem Pe.Tr dal (kterej nějak nemám sílu číst celej), bych si nestěžovala na firmu Oresi, ale spíše ten techwood, nějak nechápu, proč bych elektrikáře, instalatéra a obkladače řešila, přes firmu dodávající kuchyň, navíc teda zrovna na pobočce v HK, snad ani taková možnost nebyla, podle návrhu nám řekli, jak si máme zařídit vodu a elektriku, aby to fungovalo jak má a nic víc. Taky ten dotyčnej autor článku, měl asi smůlu v tom, že na kuchyň šíleně pospíchal, protože myslím, že min. doba na vyrobení a montáž kuchyně je měsíc, aby se to všechno v pohodě stíhalo.

My jsme momentálně vytočení z firmy, u které jsme si objednali obložky a dveře, je to 3 měsíce a ze dvou dveří máme stále jen jedny. Jedny obložky měly vadu už z výroby a aby toho nebylo málo, tak změřili špatně zeď, takže tam neseděly, došlo na reklamaci, kterou začli řešit až po 14 dnech od nahlášení a pak nám řekli, že dodavatel, kterej jim dveře dodává, má celej červenec dovolenou a pak bude trvat ještě měsíc, než jim obložky opět dojdou a budou je moct namontovat. Pokud se nepletu, tak je podle zákona na reklamaci měsíc, ne? :myslim Takže máme šanci z nich dostat nějakou slevu?? No a aby toho nebylo málo, místo béžové skla, dodali čiré a tvrdí nám, že je to v pořádku, že jsme nejspíš slepí :grr , bohužel na jejich prodejně nemají vzorky těch skel, tak se to nedá jen tak porovnat, ale byli jsme na jiných pobočkám a rozdíl mezi béžovým a čirým sklem je od prvního pohledu patrný, ale sklo už necháme být, neb nám řekli, že pokud s tím chceme něco dělat, tak ať počítáme s dalším měsícem navíc :bojim . Ufff jsem se teda rozčílila :bacha

Odesláno

Ahoj, nedavno bylo v TV že záruční doba u řemeslníků, např. když si necháš něco udělat u truhláře je 6 měsíců!! stát by to chtěl zvýšit na 2roky.

zavolej na 900080808 je to linka SOS (sdružení na ochranu spotřebitele) http://www.spotrebiltele.info

tam ti poradi jak mas postupovat.

Cena za minutu je 5Kč ze všech sítí.

Odesláno

subin: máš tvoji návštěvu písemně tjz. sepsaní protokol ? V dnešní době je opravdu problém s reklamací. Jelikož jsou různá zákonná ustanovení, která jsou tak ,,záhadná\", že se v nich těžko člověk orientuje a pak si to každý vyloží po svém!!

Odesláno

Celkovo som o takychto pribehoch na slovensku s tak velkych spolocnosti nepocul...

Kuchynu sme naposledy objednavali frajerkyne sestre s MOEBELIXU ... Stala nejakych 84 tisi bez montaze se spotrebici.

Jeji zakladni cena byla 60 tisic ... Prispusobila si ju na miru, vybrala vetsi skrinku, jednu odebrala, vetsi lednici, vsechno do uspory energie A+ a bolo.

Kuchyna od objednavky mala dorazit za 4-6 tydnu, volali koncom 3 tyzdna s ospravedlnenim, ze kuchynu uz maju, ci by bol problem ju dodat o par dni skorej ...

Kuchyna bola dodana na cas, zo vsetkym, co k tomu patri.

Jediny problem bol, takisto v tom, ze na dresu mali paku se s prchou, a ta mnela takisto vrubkovanu hadici. Vsetko sme to spravili tak, ze ten kraj sme opilnikovali, a poradne vylepili tou hrubou striebornou paskou. Tym padom to ostalo hladke, gulate, a hadica sa nezadiera.

Uz to tak bude pred vanoci rok, a zatim tuk tuk, pohodicka...

Problemi su len u remeselniku a firem, ktere delaji cele kuchyne na zakazku. To je staznosti, ohromne... Ale velke retezce moc problemi nedelaji ...

Odesláno
Původně zaslal: OK406

subin: máš tvoji návštěvu písemně tjz. sepsaní protokol ? V dnešní době je opravdu problém s reklamací. Jelikož jsou různá zákonná ustanovení, která jsou tak ,,záhadná\", že se v nich těžko člověk orientuje a pak si to každý vyloží po svém!!

Ano písemně jsem jim předložil odstoupení od smlouvy a oni jej na počkání potvrdili,tak snad to proběhne v pořádku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...