FunScreen Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Zdravím všechny! Mám problém u 406ky 2,0 HDi (66KW, 90PS), r.v. 2001. Při zatažení ruční brzdy se mi na displayi palubního počítače objeví hláška \"BRAKE FLUID LEVEL LOW\" a musím přiznat, že už toho začínám mít dost. Podle překladu jsem zkoušel dolít brzdovou kapalinu, ptž jsem myslel, že ta hláška značí malé množství brzdové kapaliny. NEPOMOHLO. Dále jsem myslel, že to značí slabý brzdový účinek, brzdy jsem nechal seřídit, vzadu mám nové kotouče, destičky a i čelisti a pakny. NEPOMOHLO. A ve finále jsem si to u Domanského v Peugeotu nechal smazat přes diagnostiku a řve to na mě pořád. Neví, prosím, někdo z Vás, co ta hláška znamená, a jak jí odstraním? Díky moc za všechny tipy... Citovat
FunScreen Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 Aha, a pro nás blbé.. Jak se dá vyměnit a kolik to asi stojí? Citovat
FunScreen Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 Ještě dodám, že se to ozývá opravdu jen v situacích, kdy ta brzda musí brzdit, tzn. z kopce, do kopce atd... na rovině ani tak ne... Citovat
Edison Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Hledej... Jsou tu toho o tomto problému mraky. Včetně podrobného návodu k opravě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.