Marky Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Menil to už niekto u 407? Je to tak, že stačí silou vytiahnuť? Čo priemer otvoru - budú pasovať tie tuningové - je to jednotný rozmer? Vďaka za postrehy. Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 U 2.0 HDI 6ti kvalt stačí jen silou vytáhnout.....snad je to tak i u 1,6 Citovat
Marky Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 A čo veľkosť otvoru? Pasuje tam hociaká hlavica? Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 U hociaké hlavice máš redukci na různé průměry......takže by to mělo být jedno.....nejlepší bude když ju vytáhneš a změříš.... Citovat
elton Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Přémo, vždyť jsme spolu měnily u mě hlavici. Chytit a silou vytáhnout. Citovat
Přema Odesláno 2. srpen 2009 Odesláno 2. srpen 2009 Původně zaslal: elton Přémo, vždyť jsme spolu měnily u mě hlavici. Chytit a silou vytáhnout. Ju ju já zapoměl.....jak sem již psal...výtáhnout...a nasadit jde zpět.... Citovat
Marky Odesláno 2. srpen 2009 Autor Odesláno 2. srpen 2009 Tak hlavicu som vyrval, zostal mi tam taký žltý plast. Mám ho tiež dať dole alebo sa na neho nasadí tuningová hlavica? [upravil dne 2.8.2009 Marky] Citovat
Martin407sw Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Ahoj, dá se někde sehnat hlavice řadičky (6 kvalt), klidně i použitá a za kolik. Dík Citovat
AnotherOne Odesláno 8. říjen 2009 Odesláno 8. říjen 2009 Ak ti z origo hlavice zlieza koža a preto chceš meniť, dá sa to opraviť. Hlavica sa dá kompletne rozobrať, koža napnúť a podlepiť. Robil som to - ako nová. Citovat
Martin407sw Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 přesně to se mi děje :-) aha tak to je dobré zkusím to. Dík Citovat
AnotherOne Odesláno 9. říjen 2009 Odesláno 9. říjen 2009 Musíte to ale robiť dvaja. Najskôr z dnu vytlač tenkým skrutkovačom hornú chrómovú krytku. Vnútri to už je intuitívne. V strede je zasunutý taký mäkký plast, ktorý najskôr musíš stlačiť napr. kombinačkami zatiaľ čo druhý ťahá zvyšok kým zúbok plastu neprejde cez otvor. Ide to ztuha ale dá sa. Podlepiť kožu napr. chemoprénom. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.