Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

To je fakt neví co ho čeká :D, já to vzdal poté co jsem si přeložil co jsem potřeboval a co nejvíc používám. Teď už jen nejnovější mapy a budu spokojenej :mrk

Odesláno
Původně zaslal: Milhaus65

Myslím, že o slovenštinu se tu asi 2 pokoušejí nebo pokoušeli.

P.S. Pokud to chceš udělat opravdu kvalitně,všechno, tak nemáš potuchy co Tě čeká.

Celkom ma to bavi. Mam zatial prelozenych asi 750 (z 3371) fraz a slovicok. Na upravu DT_db_DE.CD som si zohnal od polskych priatelo-pezotakov aplikaciu, ktora to ulahcuje. Kto vie po polsky vela sa na ich fore o tejto problematike dozvie. Do konca buduceho tyzdna to urcite prelozim a otestujem. Potom dam vediet a ukazem nejake screeny ako to vyzera. Pravdepodobne sa nebudem pustat do toho aby to hovorilo slovensky ale vsetky menu a hlasky budu slovenske.

[upravil dne 9/8/09 petertn1]

Odesláno

Já bych řekl, že soubor CT_db.... není pro barevnou obrazovku jako máš ty, ale pro monochromatický display (snad jsem to napsal správně) co mají 307. Takže ti to asi nepůjde.

Odesláno

Teď trochu :xvul ale musím :-)

Koupil jsem si mini Coyote. Geniální nápad, ani jsem netušil co je po Ostravě kamerou hlídaných křižovatek, po cestě usekových radarů a stacionárů. Jestli se to rozběhne a bude nás dost na hlášení mobilních, bude to paráda.

P.S. přeju z překladem pevné nervy a živou RT3 při testech. Jenom to bez slovenského hlasu nebude ono.

Odesláno

Prinasam prve novinky co sa tyka prekladu do slovenciny pre RT3 - velku farebnu obrazovku. Vcera som prekladal od rana az do neskorej noci a podarilo sa mi za jeden den prelozit vsetko (cca 3300 slov a fraz) ;). Niektori ma od toho odradzali, ale mna to este viac nastartovalo :D. Dnes som upravene systemove CD odskusal a funguje dobre. Samozrejme nejake chybicky (preklepy) v preklade se vloudily :P, ale nie je toho vela a dnes to doopravujem. Presiel som vsetky menu, nastavenia aj navigaciu a vyzera ze sa podarilo prelozit vsetko:roker. Takze CD bude definitivne hotove do stredy. Uvidim co s tou hlasovou navigaciou, ale asi sa pustim aj do nej. Prikladam par screenov ako to vyzera. Takze idem editovat. :papa

p1010672a.th.jpg p1010681.th.jpg p1010689.th.jpg p1010694.th.jpg p1010695.th.jpg

p1010696p.th.jpg p1010721l.th.jpg p1010726i.th.jpg p1010731r.th.jpg

Vsetky screeny tu: http://www.edisk.cz/stahni/48719/RT3.rar_12.06MB.html

[upravil dne 10/8/09 petertn1]

• O 1 měsíc později...
Odesláno

no gratulujem

nevyznam sa moc do toho a akosi nemam dost casu okolo toho vela studovat, mam 607 rv.2005 podla vsetkeho RT3, je to radio s navi a bleutooth telefon, a nevim ani zistit aku verziu softu tam mam, neviem akosi mi to nejde, poradi niekto? a aj tu SVK language by som bral, -:))) lebo teraz mam menu v anglictine a naviguje ma v nemcine a z toho neviem absolutne nic

za radu alebo pomoc vopred dakujem,

moj email stefan.labant@gmail.com

Odesláno
Původně zaslal: luko407sw

podrz na 5sekund tlacitko menu a tam najdes jakou mas verzi sw. o slovenstinu popros petrtn1 urcite ti ji posle

petrtn1 ? takeho som nenasiel :(:myslim

Odesláno

viem mi niekto s presnostou povedat ci mam RT3 alebo nie? ja som uz z toho jelen, co tu citam dohromady, a zistit verziu softu pomocou tlacitka menu, nejde :(

win VF39D4HXG92112437

vopred diki za info

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...