ady Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Chysta sa niekto do anglicka tak ako ja? Tak by si mal nastudovat toto : Citovat
Luger Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 jj, to už jsem viděl, připadá mi to jako dopravní hřiště Citovat
Gotrek Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Spíš přistávací plochu pro UFO... Jezdit bych to nechtěl, asi by se mi brzo motala šiška... Citovat
Lucky Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Ady: v UK je jezdeni na kruhacich hodne v pohode. Ze zacatku si musis akorat zvyknout na logictejsi razeni do pruhů nez je u nas zvykem. ALe na lepsi veci se prece zvyka docela rychle, ze jo? No a tohle dopravni hriste vypada sice slozite, ale je to dost jednoducha zalezitost (az na ty poskoky o par metru a dalsi kruhacek). Voni na tom zapade vedi proc je vsude cpou. Citovat
Bohumil Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Na první pohled to vypadá strašně. Při školení řidičů mě jeden řekl, že háže klíče do prvního kanálu až se s tím setká někde na silnici, ale po chvíli se to urovná. Tohle zavést někde u nás, tak by byly kanály plné železa. Citovat
Lucky Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 to by se dalo hned jezdit v lepsim aute. Mel bys peknej vyber Puvod vozidla: kanalizacni soustava, blok 17, vetev 4b Citovat
Operator Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 V nejhoršim může hodit Ady tu svou 106ku na záda a obejít to po přechodech. :D:D Citovat
Dress Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 ono to vypadá složitě, ale jen proto že se jezdí vlevo, tedy vše je převrácené na druhou stranu Citovat
Marlin Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 ty woe, ja bych to vzal rovne, primo, jak jezdim vetsinu kruhacu, nebo jak psla operator, auto bych dal do kapsy a obesel to po prechodu neee, to je nejjednodussi :D:D Citovat
Luger Odesláno 13. červenec 2004 Odesláno 13. červenec 2004 Jezdit přes tohle do práce ... to bych musel levý přední po tejdnu přezouvat... Citovat
ady Odesláno 14. červenec 2004 Autor Odesláno 14. červenec 2004 jo a ten prostredny kruh sa jazdi po opacnej strane, teda po nasej:D Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.