Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Nazdar chlapy. Sory že se takhle vtírám.

Čakome, mohl by si i mě zjistit jakej mám já datum výroby?

Budu měnit silentbloky na spod. rameni zad. nápravy a potřeboval bych vědět jakej typ mám koupit...

Ve vláknech zde v clubu o této opravě psal Křemeňák že byli dva druhy: Jeden do listopadu 1997 a druhej po.

Nemám u sebe ani telefon takže nemůžu vyfotit, jen to zde opíšu:

741389 MOKZ

Odesláno

Drummsik: 24.2.1997

Původně zaslal: khoobo

Pozeral som teraz na servicebox a tam je cislo trochu ine: Č. APV/PR 07457 89 2 0371 .

Nemalil by sa tie cisla zhodovat?

mělo by to být stejný asi se někde stala chyba.

dan 7457 - 9.4.1997

[upravil dne 28.7.2009 čakom]

Odesláno

ja mam v serviceboxu taky napsano 6939 a na ulozeni tlumice v aute 6940. Videl bych to tak, ze to cislo na serviceboxu odpovida vytvoreni ( nebo prijeti ) objenavky na danou konfiguraci auta do systemu a to cislo primo na aute uz pak odpovida presne dni, kdy vyrobene auto sjelo fyzicky z linky

Odesláno

Ono je to rozdiel len 2 dni (u teba 1 den) takze to zase az taka tragedia nie je.

Tiez si myslim, ze jedno cislo - na ulozeni tlmica je skutocne cislo z vyrobnej linky a druhe zo Service-boxu je asi datum nakladky na expediciu... Ja to mam totizto opacne ako ty teda mensie cislo na tlmici a vacsie v serviceboxe.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...