Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

měl bych prosbičku, dostal se mi do rukou automobil UAZ. Má zástavbu s motorem indenor , tuším že je to 2,3 z peugeot 505. Bohužel má prasklý blok po té co tam udajně zamrzla voda. Když naleju vodu po bloku jsou trhliny, kterými voda rosí. Obávám se že lepit to moc nepůjde a sháním proto jiný obdobný motor, který bych tam mohl šoupnout, díky za každou radu, kde by se dal motor sehnat.

S pozdravem

Odesláno

Zdravím.

Asi bych o něčem věděl.

Dva motory jsou v Praze, ale nemohu ručit, že je to 2,3 (jeden by měl být 2,5 ale myslím si že dle označení to je 2,3 a druhý by měl být snad 2,1 ale kdo ví). Ale jsou v autech.

Pak by mohl být jeden na Moravě - v Olomouci a to by měl být 2,5.

Nutně potřebujete 2,3?

Ono se to najisto pozná až po sundání hlavy a přeměření pístů.

Ještě jeden dotaz - to máte s Turbem nebo bez? Já si teď přesně nepamatuji, jestli Turbo motor nemá jiné uchycení.

P.S. Pak by mohl být ještě jeden takový motor na sever od Prahy.

Odesláno
Původně zaslal: Fusion

Motor by měl být shodnej ještě s nějakýma Fordama. Kámoš to nedávno řešil na Granadě, je tam 2,5, koupil s prasklou hlavou prozměnu.

Do sierry se dával 2,3. Granada neměla 2,3, měla jen 1,9 2,1 a 2,5 a to vždy bez turba.

Spalek: Opravovat ten prasklej blok nemá smysl.

Odesláno

Díky za odpovědi, nyní je tam motor s turbem,ale tuším že před tím byl bez turba, je jedno jestli to bude 2,3 nebo 2,5. Myslíž že by tam měli jít bez problémů oba. Jaká by byla asi cena motoru ? a šel by pouze motor, bez auta ?

díky

Odesláno

Ha, v Trnave mam 2.3 D motor v siere, ktera je komplet vybrakovana... Motor ale zustal.

V jakom stave je, to nevim, cca 5-6 let nebyl nastartovanej. Kdyz ale jel, jel bez problemu.

Odesláno
Původně zaslal: Spalek

Díky za odpovědi, nyní je tam motor s turbem,ale tuším že před tím byl bez turba, je jedno jestli to bude 2,3 nebo 2,5. Myslíž že by tam měli jít bez problémů oba. Jaká by byla asi cena motoru ? a šel by pouze motor, bez auta ?

díky

Motor z Olomouce vylučuji, není na prodej.

Já bych asi poskytl ten z 604D, ale nevím jestli je to 2,3 nebo 2,5. Motor je v autě, ale auto bych si nechal, tak bychom se nějak domluvili na vyndání. Ale to ještě promyslím. Cenu dořešíme po telefonu.

Ale vážně přemýšlím nad tím, jestli Vás neposlat za tím známým ze severu Prahy, ten by měl mít 2,3 turbo, zítra mu zavolám. Kdyžtak - pošlete mi na sebe tel.číslo soukromou zprávou. Díky

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Motor je v autě, ale auto bych si nechal, tak bychom se nějak domluvili na vyndání.

Že bych trochu vyklidil zahradu:myslim:D 604 jsem ještě nerozebíral:D

Odesláno
Původně zaslal: Dundee

Motor je v autě, ale auto bych si nechal, tak bychom se nějak domluvili na vyndání.

Že bych trochu vyklidil zahradu:myslim:D 604 jsem ještě nerozebíral:D

Jednou mi tahání motoru stačilo. Jestli k tomu dojde, myslím že je kousek od toho auta žirafa...

Odesláno

Mám tentokrát provázaný větve z tahání kompletu z Justy:D

To zní dobře, ale nerad bych si zopáknul jízdu smrti... ;)

Odesláno

To zní dobře, ale nerad bych si zopáknul jízdu smrti... ;)

Ty že by ses něčeho bál? Já to klidně odřídim:D

Já vím, ale už jsme o dva roky starší... :D

Já vím, furt je to prča, ale kdyby se něco stalo, nebyl bych z toho nadšený. Ne-li že bych si to vyčítal...

Odesláno

Já vím, furt je to prča, ale kdyby se něco stalo, nebyl bych z toho nadšený. Ne-li že bych si to vyčítal...

Nehraj si na věk, v každym chlapovi je kus dítěte- jen si vzpomeň na Mělník:D

Odesláno

Nehraj si na věk, v každym chlapovi je kus dítěte- jen si vzpomeň na Mělník:D

Tak to si asi z Mělníku nepamatuji vše... :myslim

Myslíš to odemknutí? :D

Odesláno

Tak to si asi z Mělníku nepamatuji vše... :myslim

Myslíš to odemknutí? :D

Spíš to, co následovalo po nastartování a rozjezdu:D ale dost:xvul

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...