Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

naco to chcete dat dole (teda ak myslit c elu palubku) chcem to totiz robit aj ja kedze ako spravny puntickar som si zohnal krajsiu palubku (moj m a dokopy tusim 12 dier po 3drziakoch co v nej boli - neni to katastrof ale vadi mi to a bola menej natieranba takze je pekne matna ko boli nove. postup je inak v knizke jak na to Peugeot 306. j eto celkom opruz tak som sa zatial neodhodlal

Odesláno

Kompletní návod je v knize Peugeot 306 Jak na to. Na vypisování sem do fóra je to, myslím, dost dlouhé.

Odesláno

vypisoval jsem to tu asi 3x pro 406, bude to hodne podobne, je to spousta veci co je treba demontovat, plastova oblozeni, stredovy tunel, mechanismus steracu, atd. jde to delat intuitivne a bez navodu, nicmene navod, jak uz bylo uvedeno, je popsan v knize Jak na to, staci zajit do knihkupectvi a prohlidnout si to tam ( eventuelne, i kdyz se to nema a nechyti vas u toho, nafotit si to treba do mobilu), nebo si knihu pujcit v knihovne

[upravil dne 27/7/09 Ferry]

Odesláno

a nema nekdo jak na to nebo tak ze by mi poslal na maila ty stranky, kde to je popsane ja se chci jen zeptat jestli je treba domontovat elektricke veci co jsou pod palubovkou nebo jde sundat bez toho. Byl bych rad kdyby nekdo mel podrobny navod podle ktreho bych to zvladl

Odesláno

marty, jasne ked uz si to robil tak dalsi erazy uz je vsetko pohoda. kolko to asi trva na prvy krat? a ako to je s kablovymi zvazkami ked chcem vymenit palubku kus za kus - su n anejakych uchytoch v palubke a ko vybrat airbag spolujadca? (v knizke \"ako na to\" je ze treba zajst do autorizovaneho servisu:-) to je tam vo viacerych pripadoch napisane

Odesláno

Než to budeš dělat,musíš kompletně rozebrat plasty kolem ofuků topení...atd,budíky vyndat,povolit ovladač topení,sundat kastlík před spolujezdcem.sundat A sloupky,plasty kolem volantu,volant.Musíš sundat palubovku komplet s elektrikou.Pod motorkem stěračů odpojit velkou zásuvku,kde jde elektrika k motoru.Odpojit elektriku(2 konektory - červený a hnědý) pod kastlíkem spolujezdce,tam co je ventilátor topení,odpojit konektory za pojistkama,dostaneš se tam špatně,je tam málo místa.Tam jsou myslím 4 nebo 5 konektorů.Odpojit spínačku(3 konektory.Palubka drží na 3 šroubech pod čelnim sklem,potom uvnitř musíš sundat krajní držáky.Potom ještě myslím drží na 2 šroubech,jeden je za ovladačem na topení a jeden u ventilátoru topení.

Uf snad jsem na nic nezapomněl:aut

Odesláno
Původně zaslal: pug

marty, jasne ked uz si to robil tak dalsi erazy uz je vsetko pohoda. kolko to asi trva na prvy krat? a ako to je s kablovymi zvazkami ked chcem vymenit palubku kus za kus - su n anejakych uchytoch v palubke a ko vybrat airbag spolujadca? (v knizke \"ako na to\" je ze treba zajst do autorizovaneho servisu:-) to je tam vo viacerych pripadoch napisane

Poprvé jsem to dělal asi 3 hodiny a naposledy půl hodiny:D

Kabelový svazek je celý v plastové objímce.Kus za kus to vyměníš,ale elektriku si nech svojí,každý auto je v elektrice originál:D

Airbag spolujezdce nevim jak se vyndavá,púrotože ho nemám:bojim

Odesláno

viem ze namas airbag spolujazdca, vsimol som si len ci nevies, lebo zospodu neni miesto a zvrchu tiez nie. vyzer ato z ettreb anejako vypacit ten kryt zvrchu a potom sa dostanem k skrutkam co to drzia - al eked som videl streleny bag tak tie uchyty su dost jemne a nechcem to ulamat - resp neviem ci to vobec ide neulamat. inak 3hodky to neni tak desne, kable jasn esi nechat svoje mam inu vybavu ako ta palubka co mam nahradnu, islo mi skor o to ci su tam nejak ezaludnosti - resp ci staci poodopinat objimky co drzi akabelaz a dat ju dole, resp ci ju odopinat est epred demontazou palubky, alebo sa odpoj akomplet vsetky konektory a kabelaz sa potom da demontovat z palubky ked uz je vonku?

Odesláno

Airbag spolujezdce: vyndáš rádio a v díře po radiu by měl být na pravé straně šroub, který povolíš a měl by ti jít airbag vyndat. Takhle to tady někdo kdysi popisoval (jestli mě neklame paměť). :myslim

Odesláno
Původně zaslal: pug

viem ze namas airbag spolujazdca, vsimol som si len ci nevies, lebo zospodu neni miesto a zvrchu tiez nie. vyzer ato z ettreb anejako vypacit ten kryt zvrchu a potom sa dostanem k skrutkam co to drzia - al eked som videl streleny bag tak tie uchyty su dost jemne a nechcem to ulamat - resp neviem ci to vobec ide neulamat. inak 3hodky to neni tak desne, kable jasn esi nechat svoje mam inu vybavu ako ta palubka co mam nahradnu, islo mi skor o to ci su tam nejak ezaludnosti - resp ci staci poodopinat objimky co drzi akabelaz a dat ju dole, resp ci ju odopinat est epred demontazou palubky, alebo sa odpoj akomplet vsetky konektory a kabelaz sa potom da demontovat z palubky ked uz je vonku?

Kabeláž z palubovky jde sundat až když máš palubku vyndanou z auta.Je ta zevnitř našroubovaná samořezkama

Odesláno

Ahoj. Nedávno jsem sundaval celou palubku na dvou 306kách r.v. 99. První mi trvala vyndat cca 3h a ta druhá byla už za hodku. Vyměňoval jsem výparník klimy. Dělal jsem to podle super návodu, který zde napsal Ferry 8.6.2008. Je to špičkovej návod, který ti stačí na to, aby si bezpečně sundal celou palubku. Už ho nemůžu najít, ale když budeš mít čas, tak ho tu určitě dohledáš. Kdyby si ho nemohl najít, tak ti ho mohu poslat ve wordu. Přeji úspěšnou demontáž. Kdyby jsi chtěl radu, tak písni :D:D:super

Odesláno
Původně zaslal: Beerryy

Ahoj. Nedávno jsem sundaval celou palubku na dvou 306kách r.v. 99. První mi trvala vyndat cca 3h a ta druhá byla už za hodku. Vyměňoval jsem výparník klimy. Dělal jsem to podle super návodu, který zde napsal Ferry 8.6.2008. Je to špičkovej návod, který ti stačí na to, aby si bezpečně sundal celou palubku. Už ho nemůžu najít, ale když budeš mít čas, tak ho tu určitě dohledáš. Kdyby si ho nemohl najít, tak ti ho mohu poslat ve wordu. Přeji úspěšnou demontáž. Kdyby jsi chtěl radu, tak písni :D:D:super

tak jestli jej mas v tom wordu tak mi ho posli na

a-l-d-a@seznam.cz

diky

• O 2 týdny později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...