Guest stacoo Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Dnes som bol v umyvarke OMV a okrem toho ze za 7 EUR umytie bolo velmi slabe(velke emnozstvo spflakov ostalo na aute, tak sa mi zblaznili vsetky snimace tlaku v pneumatikach mate s tym niekto skusenosti? http://www.peugeot-club.com/kniha/img/roker.gifusenost Citovat
marko306 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 zatiekla ti tam jednoducho voda. Až sa vysuší malo by to byť ok. Citovat
Přema Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Mě se tohle nikdy nestalo.......a to při moji černé barvě umývám tak 1 týdně..... Citovat
AnotherOne Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Tiež sa mi to nikdy nestalo. To by si sa v daždi jednoducho nemohol na to spoľahnúť. Citovat
Guest stacoo Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Nepomohlo vysusenie,mate pravdu voda by to nemala poskodit ale dofukol som asi o desatinu baru a okamzite ok! Vsetky OK! Citovat
Zipík Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Původně zaslal: stacoo Nepomohlo vysusenie,mate pravdu voda by to nemala poskodit ale dofukol som asi o desatinu baru a okamzite ok! Vsetky OK! Nejspíš byl tlak na hraně a ochlazení pneu v myčce vyhodilo chybu.I tak je divné,že zrovna na všech pneu:myslim Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.