LadaJ307 Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Zdravím, mám takový problém, dnes se mě omylem podařilo podepsat otcovu zelenou kartu:bojim, tak bych se chtěl zeptat jestli to mam nějak řešit??? Jména máme naštěstí stejné, jenom se mě jedná o to, že podpis na zelené kartě nesedí s podpisem na smlouvě o povinné ručení???Myslíte, že by to pojištovna nějak řešila v případě škodní události??? Předpokládám, že při silniční kontrole by to vadit nemělo, podpis jak podpis nebo se snad pletu??? Nesetkal se s tím už někdo??? díky za každý názor a radu co s tím... Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Osobně bych to neřešil, ale pokud chceš mít klid v duši tak na každé pobočce Tvé pojišťovna Ti vydají zelenou kartu na počkání zdarma. Citovat
bubakkaja Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ted jsem mel bouracku a zelenou kartu chteli videt jen četníci pojistovna uz pak ne.A vozit musis jen zelenou kartu. Citovat
Medvěd Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Ještě dotaz: Podepsal jsi i duplikát? pokud ne, můžeš podepsanou vyhodit a vozit v klidu otcem podepsaný duplikát a vše bude O. K. (nevím, zda je to pravidlem u všech pojišťoven, ale mě od ČP chodí vždy 2 zelené karty ..) Citovat
Pe.Tr Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 cinkni do pojistovny , ti obratem poslou novou Citovat
Neon Odesláno 26. červenec 2009 Odesláno 26. červenec 2009 Posílaj i mejlem ... je to rychlejší a vytiskneš si jí -> a cajtům to kupodivu neva Osobně bych to ale neřešil ... pojištěný to je, podepsaný taky a hradit v případě nehody budou stejně na základě toho, že to máš zaplacený Citovat
LadaJ307 Odesláno 31. červenec 2009 Autor Odesláno 31. červenec 2009 Dnes jsem měl cestu kolem pojišťovny, tak jsem se tam stavil a vysvětlil co se mě podařilo. Paní na pojišťovně mě řekla, že to nemám vůbec řešit. Nemá žeprej smysl ani tisknout novou zelenou kartu. Podpis je údajně jen pro pojicajty a ten tam je... Díky za vaše názory... [upravil dne 31.7.2009 LadaJ307] Citovat
LadaJ307 Odesláno 1. srpen 2009 Autor Odesláno 1. srpen 2009 Nejel jsem zbytečně, měl jsem cestu kolem... Schválně bych tam kvůli tomu nejel... Citovat
Marcel505 Odesláno 1. srpen 2009 Odesláno 1. srpen 2009 Tak nechci strašit, ale paní na pobočce možná neví vše a jen to odkejvala... Taky si myslím, že by to nemělo vadit, ale když už, tak bych si ji nechal vytisknout aby to bylo v pořádku. Co já vím, pak třeba silniční kontrola uvidí podpis na občance a na kartě rozdílný... Ale už bych na to kašlal, stejně ti za chvíli přijde nová zelená karta... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.