Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím, mám takový problém, dnes se mě omylem podařilo podepsat otcovu zelenou kartu:bojim, tak bych se chtěl zeptat jestli to mam nějak řešit??? Jména máme naštěstí stejné, jenom se mě jedná o to, že podpis na zelené kartě nesedí s podpisem na smlouvě o povinné ručení???Myslíte, že by to pojištovna nějak řešila v případě škodní události??? Předpokládám, že při silniční kontrole by to vadit nemělo, podpis jak podpis nebo se snad pletu???:myslim Nesetkal se s tím už někdo??? díky za každý názor a radu co s tím...:myslim

Odesláno

Ještě dotaz: Podepsal jsi i duplikát? pokud ne, můžeš podepsanou vyhodit a vozit v klidu otcem podepsaný duplikát a vše bude O. K. (nevím, zda je to pravidlem u všech pojišťoven, ale mě od ČP chodí vždy 2 zelené karty ..)

Odesláno

Posílaj i mejlem ... je to rychlejší a vytiskneš si jí -> a cajtům to kupodivu neva :roker

Osobně bych to ale neřešil ... pojištěný to je, podepsaný taky a hradit v případě nehody budou stejně na základě toho, že to máš zaplacený ;)

Odesláno

Dnes jsem měl cestu kolem pojišťovny, tak jsem se tam stavil a vysvětlil co se mě podařilo. Paní na pojišťovně mě řekla, že to nemám vůbec řešit. Nemá žeprej smysl ani tisknout novou zelenou kartu. Podpis je údajně jen pro pojicajty a ten tam je...:roker

Díky za vaše názory...

[upravil dne 31.7.2009 LadaJ307]

Odesláno

Tak nechci strašit, ale paní na pobočce možná neví vše a jen to odkejvala...

Taky si myslím, že by to nemělo vadit, ale když už, tak bych si ji nechal vytisknout aby to bylo v pořádku. Co já vím, pak třeba silniční kontrola uvidí podpis na občance a na kartě rozdílný...

Ale už bych na to kašlal, stejně ti za chvíli přijde nová zelená karta...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...