Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Včerejší \"skvrny na slunci\" ?

Recommended Posts

Odesláno

Včera jme jeli na výlet do Rumburka. Cestou tam jme mezi Svorem a Rumburkem (cca 20 km) viděli 2 auta v příkopě (k jednomu jsme dokonce volali pomoc), cestou zpět bylo ve škarpě další auto. Nechápu, co Ty lidi za volantem dělaj´ (pravda, v obou případech bylo po dešti a silnice je v daném úseku zatáčkovitá (jak už to na horách bývá), ale nevidím důvod, proč by tam mělo během pár hodin končit několik aut ve škarpě.

Odesláno

To nebyly skvrny na slunci Medvěde, lidi v tomhle úseku jezdí jako dobytci odnepaměti a za jakýhokoliv počasí. Jezdím tam nahoru celkem často (pocházím z Mikulášovic) a pokaždý se tam nějakej takovej \"inteligent\" najde. A kopec \"Šébr\" je to samý...

EDIT: Tys vlastně o Šébru psal, trochu jsem si popletl komunikace;)

[upravil dne 26/7/2009 Dundee]

Odesláno

to nebudou žádné skvrny :D,to bude vymeteno v hlavě :myslim--včera jsem se vracel z Mariánských Lázní a užil jsem si taky :D:D ti lidi si neváží života...

[upravil dne 26/7/09 ozzy1956]

Odesláno

to je jako moje včerejší jízda po \"nejdelším hřbitově v rupublice\" tj. Pohořelice - Znojmo. To co tam včera predváděli někteří řidiči, převážne z Polska, tak nad tím zůstává rozum stát....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...