Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam problém s P309 1.4i r.v.91. Sviti mi kontrolka diagnostiky a v servisu mi rekli, ze je to jakysi potenciometr na vzduchovy klapce a ze oprava je asi za 15000,-. Da se s tim neco delat, aniz by to stalo takovouhle palku? Dikec.

Odesláno

Hm, váha vzduchu. Asi tě zklamu, ale levněji dost těžko. Tohle je bolest těhle aut s elektronikou, ty čidla...

Co to ještě dělá vyjma té kontrolky, škube, nejede apod.?

Odesláno

Jo, občas si to škubne, nebo to jakoby netahne a pak to najednou vyrazi a kolisaj volnobezne otacky.

BTW: Nekde jsem se tu docetl, ze se tam da dat neco z fabie, ale nevim, jestli je to zrovna tohle.

Odesláno

Jo, tak to nevim, jestli se to dá nahradit z nějakého jiného auta. Teda zlatý mechanický diesely, ty tyhle elektronický opičárny nemaj...

Možná časem zkusím nějaké to vadné čidlo rozebrat, koukám, že je to fakt dost častý problém. Ale nevím, jestli na něco rozumného přijdu....

• O 1 měsíc později...
  • O 2 týdny později...
Guest Tomáš1
Odesláno

Měl jsem úplně stejný problém tak jestli chceš tak dej vědět. PS: existuje i mnohem levnější varianta. Čau Tomáš :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...