StrEight Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Máte někdo k mání funkční převodovku do P205? Mám špatnej synchron u rychlosti 2 a při řazení to je opravdu moc hlučné... Citovat
Mitja Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 Prevodovky mas ruzne dle typu motoru, takze to upresni (objem, vykon). A kdyztak napis dotaz i k nam, budes mit vetsi sanci, ze se ti nekdo ozve: http://forum.205gti.org/viewforum.php?f=26 [upravil dne 24.7.09 Mitja] Citovat
StrEight Odesláno 24. červenec 2009 Autor Odesláno 24. červenec 2009 Původně zaslal: Mitja Prevodovky mas ruzne dle typu motoru, takze to upresni (objem, vykon). A kdyztak napis dotaz i k nam, budes mit vetsi sanci, ze se ti nekdo ozve: http://forum.205gti.org/viewforum.php?f=26 [upravil dne 24.7.09 Mitja] P205 1.2 benzín (44 kW) Citovat
Marcel505 Odesláno 24. červenec 2009 Odesláno 24. červenec 2009 A zkoušel jsi pouštět spojku s trochou plynu? Nevím nevím, ale aby sis pomohl tou jinou převodovkou... Citovat
StrEight Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: Marcel505 A zkoušel jsi pouštět spojku s trochou plynu? Nevím nevím, ale aby sis pomohl tou jinou převodovkou... Tak měl jsem auto u automechanika a ten mi to řekl jasně. Buď jiná převodovka nebo synchron na rychlost 2, ale to bych moc nedělal, je to pracnější mnohem. Citovat
StrEight Odesláno 27. červenec 2009 Autor Odesláno 27. červenec 2009 Jinak myslíte, že mi půjde do 205ky převodovka ze 405ky? Citovat
mio Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Ze 405 tam asi nedáš velikost hnacích hřídelů asi nebude sedět a typ bude určitě jiný.Ale zatím vyzkoušej dvakrát sešlápnout spojku při řazení na vyšší a při podřazení dvakrát a meziplyn. [upravil dne 27.7.2009 mio] Citovat
Marcel505 Odesláno 27. červenec 2009 Odesláno 27. červenec 2009 Původně zaslal: StrEight Původně zaslal: Marcel505 A zkoušel jsi pouštět spojku s trochou plynu? Nevím nevím, ale aby sis pomohl tou jinou převodovkou... Tak měl jsem auto u automechanika a ten mi to řekl jasně. Buď jiná převodovka nebo synchron na rychlost 2, ale to bych moc nedělal, je to pracnější mnohem. A to tam dvojka vůbec nejde? U většiny převodovek bude horší synchron na dvojce... Jestli nejezdíš furt město, tak se to přežít dá, pokud jde dvojka v pohodě zařadit. Já jen, že to je možná zbytečná investice... P.S. Možná blbost - někdo tu něco podobnýho řešil a pak zjistil, že nemůže umáčknout spojku až na zem nebo že mu tam vadí kobereček... Citovat
StrEight Odesláno 28. červenec 2009 Autor Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: Marcel505 Původně zaslal: StrEight Původně zaslal: Marcel505 A zkoušel jsi pouštět spojku s trochou plynu? Nevím nevím, ale aby sis pomohl tou jinou převodovkou... Tak měl jsem auto u automechanika a ten mi to řekl jasně. Buď jiná převodovka nebo synchron na rychlost 2, ale to bych moc nedělal, je to pracnější mnohem. A to tam dvojka vůbec nejde? U většiny převodovek bude horší synchron na dvojce... Jestli nejezdíš furt město, tak se to přežít dá, pokud jde dvojka v pohodě zařadit. Já jen, že to je možná zbytečná investice... P.S. Možná blbost - někdo tu něco podobnýho řešil a pak zjistil, že nemůže umáčknout spojku až na zem nebo že mu tam vadí kobereček... No ani by nebylo na škodu vyměnit spojku, ale jak říkáš, možná zbytečná investice. Jde tam dvojka, ale jako bych řadil bez spojky, prostě natvrdo no... Citovat
Mitja Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 no kdyz uz budes menit prevodovku, tak je zahodno vzit jednim vrzem i spojku, pokud je na tom spatne. No uz sem ti radil vyse, kde tu prevodovku spise sezenes.. Citovat
Marcel505 Odesláno 28. červenec 2009 Odesláno 28. červenec 2009 Původně zaslal: Mitja no kdyz uz budes menit prevodovku, tak je zahodno vzit jednim vrzem i spojku, pokud je na tom spatne. No uz sem ti radil vyse, kde tu prevodovku spise sezenes.. To se pak dostaneme k tomu, že by bylo nejlepší vyměnit celý auto. Jestli ti tam dvojka jde, z tuha, zkus to na jedničku vytočit víc, a ne to, jak nás učili v autoškole, že když se malinko rozjedu, hned tam dávám za dvě... Citovat
Mitja Odesláno 29. červenec 2009 Odesláno 29. červenec 2009 Marcel: To kazdopadne.. ale kdyz uz bude mit vsechno venku, a pokud ma treba spojku uz na umreni.. Muzes taky jezdit stylem 1-3-4-5... jednicku do nejakych 40 km/h v pohode vytcis. Citovat
StrEight Odesláno 11. srpen 2009 Autor Odesláno 11. srpen 2009 Původně zaslal: Mitja Marcel: To kazdopadne.. ale kdyz uz bude mit vsechno venku, a pokud ma treba spojku uz na umreni.. Muzes taky jezdit stylem 1-3-4-5... jednicku do nejakych 40 km/h v pohode vytcis. No to je pravda, že to vytočíš, ale musíš brát v potaz taky spotřebu benzínu, víš jak... Citovat
ozzy56 Odesláno 11. srpen 2009 Odesláno 11. srpen 2009 myslím,že je to zatím zbytečná investice,jestliže spojka neklouže...,nauč se řadit tu ,2\' s meziplynem-není to nic těžkého - a ještě ušetříš,kluci mají pravdu,ten synchron na ,2\' bude v tahu v každé ojetině... Citovat
kobra Odesláno 17. srpen 2009 Odesláno 17. srpen 2009 Se synchronem bude potřeba vyměnit i kolo II stupně , na kterém má být synchron funkční. Sežeň si celou špajzku z auta co jezdí a vyměň ji kus za kus. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.