Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

A zkoušel jsi pouštět spojku s trochou plynu?

Nevím nevím, ale aby sis pomohl tou jinou převodovkou...

Tak měl jsem auto u automechanika a ten mi to řekl jasně. Buď jiná převodovka nebo synchron na rychlost 2, ale to bych moc nedělal, je to pracnější mnohem.

Odesláno

Ze 405 tam asi nedáš velikost hnacích hřídelů asi nebude sedět a typ bude určitě jiný.Ale zatím vyzkoušej dvakrát sešlápnout spojku při řazení na vyšší a při podřazení dvakrát a meziplyn.

[upravil dne 27.7.2009 mio]

Odesláno
Původně zaslal: StrEight

Tak měl jsem auto u automechanika a ten mi to řekl jasně. Buď jiná převodovka nebo synchron na rychlost 2, ale to bych moc nedělal, je to pracnější mnohem.

A to tam dvojka vůbec nejde?

U většiny převodovek bude horší synchron na dvojce...

Jestli nejezdíš furt město, tak se to přežít dá, pokud jde dvojka v pohodě zařadit.

Já jen, že to je možná zbytečná investice...

P.S. Možná blbost - někdo tu něco podobnýho řešil a pak zjistil, že nemůže umáčknout spojku až na zem nebo že mu tam vadí kobereček...

Odesláno

Původně zaslal: StrEight

A to tam dvojka vůbec nejde?

U většiny převodovek bude horší synchron na dvojce...

Jestli nejezdíš furt město, tak se to přežít dá, pokud jde dvojka v pohodě zařadit.

Já jen, že to je možná zbytečná investice...

P.S. Možná blbost - někdo tu něco podobnýho řešil a pak zjistil, že nemůže umáčknout spojku až na zem nebo že mu tam vadí kobereček...

No ani by nebylo na škodu vyměnit spojku, ale jak říkáš, možná zbytečná investice. Jde tam dvojka, ale jako bych řadil bez spojky, prostě natvrdo no...:(

Odesláno

no kdyz uz budes menit prevodovku, tak je zahodno vzit jednim vrzem i spojku, pokud je na tom spatne. No uz sem ti radil vyse, kde tu prevodovku spise sezenes..

Odesláno
Původně zaslal: Mitja

no kdyz uz budes menit prevodovku, tak je zahodno vzit jednim vrzem i spojku, pokud je na tom spatne. No uz sem ti radil vyse, kde tu prevodovku spise sezenes..

To se pak dostaneme k tomu, že by bylo nejlepší vyměnit celý auto. :nevim

Jestli ti tam dvojka jde, z tuha, zkus to na jedničku vytočit víc, a ne to, jak nás učili v autoškole, že když se malinko rozjedu, hned tam dávám za dvě...

Odesláno

Marcel: To kazdopadne.. ale kdyz uz bude mit vsechno venku, a pokud ma treba spojku uz na umreni..

Muzes taky jezdit stylem 1-3-4-5... jednicku do nejakych 40 km/h v pohode vytcis.

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: Mitja

Marcel: To kazdopadne.. ale kdyz uz bude mit vsechno venku, a pokud ma treba spojku uz na umreni..

Muzes taky jezdit stylem 1-3-4-5... jednicku do nejakych 40 km/h v pohode vytcis.

No to je pravda, že to vytočíš, ale musíš brát v potaz taky spotřebu benzínu, víš jak...

Odesláno

myslím,že je to zatím zbytečná investice,jestliže spojka neklouže...,nauč se řadit tu ,2\' s meziplynem-není to nic těžkého :myslim- a ještě ušetříš,kluci mají pravdu,ten

synchron na ,2\' bude v tahu v každé ojetině...

Odesláno

Se synchronem bude potřeba vyměnit i kolo II stupně , na kterém má být synchron funkční.

Sežeň si celou špajzku z auta co jezdí a vyměň ji kus za kus.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...