Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Prosim kde sa dá zohnať na masku logo peugeotu pretože nejaká dobra duša mi ho vytrhla alebo či nemáte niekto doma niečo také... to auto teraz plače vyzerá to hrozne bez toho loga:(

Odesláno

Zkus kouknout na Aukro,občas tam bývají k prodeji ,celé masky.Nebo zkus (pokud se ti neizve někdo zde ) písnout dotaz na e-mail : AutoTichacek@seznam.cz. Koupil jsem od něj na kombajn ten kousek plastu v rohu mezi nárazíkem a lampou.

Odesláno

dzana.m: preco je to s postou zle? ale aspon viem ze niekto ma este ked tak skusim tu pri mojom okoli a keby ze sa mi nic nepodarilo zohnat tak sa ozvem a niejak sa dohodneme:)

[upravil dne 24/7/09 6BONGO6]

Odesláno
Původně zaslal: 6BONGO6

dzana.m: preco je to s postou zle? ale aspon viem ze niekto ma este ked tak skusim tu pri mojom okoli a keby ze sa mi nic nepodarilo zohnat tak sa ozvem a niejak sa dohodneme:)

[upravil dne 24/7/09 6BONGO6]

je kolem toho strašne moc litaní a pak byte to přišlo moc draho už jsme to tady jednou řešily

Odesláno

lave zadne dymove svetlo by som mal mat v Ziline, dufam ze sa mi podari pozriet cez vikend a mozme sa potom dohodnut, pripadne este mozes skusit nahradne diely na \"autobazar.eu\", tam som ich zopar videl...

napriklad ked pises ze si pri trnave: >> ND na Peugeot <<

[upravil dne 27/7/09 SaBoTeR]

Odesláno
Původně zaslal: jogi15

no momentalne nie ale daj email a ja to to tam este dneska poslem inak klasika tmavo modra farba aj slevom a som s lipt. mikulaša

tak uzsom zohnal to logo ale aj tak ti dakujem:)

Odesláno
Původně zaslal: SaBoTeR

lave zadne dymove svetlo by som mal mat v Ziline, dufam ze sa mi podari pozriet cez vikend a mozme sa potom dohodnut, pripadne este mozes skusit nahradne diely na \"autobazar.eu\", tam som ich zopar videl...

no ta ked sa mozes tak sa pozri budem rad, ja skusim zatial zavolat tomu chlapikovi a uvidi sa...

[upravil dne 27/7/09 6BONGO6]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...