Bohumil Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 Ono těch problémů s 307čkama moc není. Já jsem napsal do servisu, když se me rožly kontrolky ABS a ESP(ráno jsem sedl do Jeana, otočil klíčkem a potvory nezhasly). Na displeji to hlásilo chybu. Pak po dvou dnech po zapnutí zapalování zhasly a chyba se nehlásila žádná. Zkusil jsem jestli ABS funguje a dobrý. Na to kolik je 307čkových členů se tam nikdo nevyjádřil, ani neporadil co s tím. Nakonec se to Jean rozhodl opravit asi sám. Citovat
lamancha Odesláno 28. červenec 2004 Odesláno 28. červenec 2004 2 Bohumil : \"když se me rožly kontrolky \" - hele odkud mas predky ?b Kdyz jsem po nekom chtel, aby roznulsvetla, tak na me civel jako bambula. - to jen tak naokraj. Na ty zavady probirane na Servis foru si jeste doufam par let pockame:P Citovat
Bohumil Odesláno 29. červenec 2004 Odesláno 29. červenec 2004 Předkové za to nemůžou, ale moje \"žebro\" je \"od Hradiš?a\". To víš, za ty roky něco člověk pochytí. Citovat
lamancha Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 a zajiste jsi pochytil jen to dobre a lepsi:P Citovat
pipko Odesláno 30. červenec 2004 Odesláno 30. červenec 2004 nech je rad ze ked sa mu vypol motor sa mu nezablokoval volant kamosovi sa tiez vypol motor a zablokovalo cele auto isli sme do zakruty a oproti nam auto stihol to nastartovat to ze sa mu zablokoval volant nam povedal az neskor inac by sme vsetci piati v aute skolabovali:( Citovat
Radmont Odesláno 31. červenec 2004 Odesláno 31. červenec 2004 tak to mu hned poviem nech si na to da pozor Citovat
lamancha Odesláno 1. srpen 2004 Odesláno 1. srpen 2004 Teda tohle je skutecne smrtelna zavada:o Nechtel setrit a nevypnul si to sam Citovat
David 106s16 Odesláno 1. srpen 2004 Odesláno 1. srpen 2004 No volant se mu urcite zablokovat nemohl, asi mu akorat prestal fungovat posilovac a rizeni ztezklo. Se zamcenym volantem by neustal ani jizdu po dalnici, natoz pak zatacku. Citovat
Bohumil Odesláno 2. srpen 2004 Odesláno 2. srpen 2004 Teda, ale u našich východních sousedů se dějí věci. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.