Pe.Tr Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 tak ještě bych si mohl napsat o ty příčníky co jsem ti začátkem ledna pujčil Citovat
Durko Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: Neon Durko: nějak to domluvíme, ale je možnost, že i třeba dorazíme všichni, budu to vědět do cca 10.8 ... to by bolo super co foto Citovat
Neon Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Pe.Tr: - sakra, kde je smajlík se smutnejma očima?? To domluvíme, neboj - každopádně, když je budeš potřebovat, víš, kde je máš ... jo a já vemeno zapoměl ještě ty vejškáče - tak se připomeň před schůzí ... Durko: no, foto číslo 7 myslim, za něj moc nadšenej nejsem ... Jinak dobrý ... a už vlastně i vim, proč je v autě takovej čurbes ... Jinak na ten Chomutov to nějak domluvíme a v nouzi vyšlu delegaci v podobě A+K a já na vás bduu vzpomínat, jak si užíváte, zatim, co já dřu ... Citovat
Medvěd Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Původně zaslal: Durko len či bude dosť velký ten kemp ked pride aj pár slovákov Kemp je tak velký, že ho určitě komplet celý nemáme šanci obsadit, tato obava je tedy zcela nemístná. Citovat
Durko Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 To byl jen dotaz aby sa niekto nebál že príde a nebude mať kde spať Citovat
marko306 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: Radek Hurvajz Hele nemají Piešťany náhodou TT? Okres Trnava neuveríš, ale je to tak aj dedina Piešťany je okresné mesto:D Citovat
pastorek Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: Durko To byl jen dotaz aby sa niekto nebál že príde a nebude mať kde spať To bola narážka na pohodlného Pastorka + 1 ? Citovat
marko306 Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: pastorekTo bola narážka na pohodlného Pastorka + 1 ? to by si nikto nedovolil:roll Citovat
pastorek Odesláno 23. červenec 2009 Odesláno 23. červenec 2009 Původně zaslal: marko306 Původně zaslal: pastorekTo bola narážka na pohodlného Pastorka + 1 ? to by si nikto nedovolil:roll Durko určite ano. Citovat
Durko Odesláno 23. červenec 2009 Autor Odesláno 23. červenec 2009 nie to nebola narážka už vobec nie na teba ale ked už narážaš tak si sa nevyjadril [upravil dne 23/7/09 Durko] Citovat
Durko Odesláno 22. srpen 2009 Autor Odesláno 22. srpen 2009 Původně zaslal: Pe.Tr Tak jak chalani dojedete či jak? ja este neviem ako to bude s peniazmi mamina nepustí ale budem robiť všetko pre to aby sme tam nechýbali aj keby sme mali byť zo Slovenska sami ale uvidime este čo Petertn1 Citovat
dzana.m Odesláno 23. srpen 2009 Odesláno 23. srpen 2009 durko doufám že dorazýš koukej přemluvyt maminu at jede moc se na tebe teším seš super chlapak a je stebou moc velká sranda:super:super:potlesk Citovat
Durko Odesláno 28. srpen 2009 Autor Odesláno 28. srpen 2009 takže hoši ja to vzdávam pokuty treba platit. dufam že mi vyjde zimné klouzaní mamina by bola za uvidíme všetko je vo hviezdach Citovat
LUB0SS Odesláno 3. září 2009 Odesláno 3. září 2009 Mozno sa objavim ako pozorovatel a navstevnik (po ceste do Nemecka). Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.