Slayer Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 Zdravím všechny... mám menší problém s originálním autorádiem. Nevím co jsem pomačkal (jestli vůbec něco), ale zůstalo mi \"viset\" na poslední naladěné stanici, na displeji problikává ona stanice a nápis TRAFFIC. Nejde ovládat nic, mimo zvuku +/-... ani změnit stanici, přepnout na Tape, prostě nic. Vypnout zapnout nepomohlo, počítám že možná pomůže odpojení baterky, k tomu sem se ale ještě nedostal a taky to nechám jako poslední možnost kvůli kódu. Nemá někdo tip na nějaký kouzelný \"trojhmat\" nebo nějaký nápad ? Setkali jste se s tím ? Citovat
marko306 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 asi ti zamrzlo a mohlo by pomôcť to odpojenie od elektriky. Nemáš kód, keď nechceš odpájať baterku? Citovat
Slayer Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Někde doma bych ho snad našel, ale jistý si právě moc nejsem Citovat
marko306 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 tak zavolaj do peugeotu a ak je to rádio z tvojej 406 a nie inej tak ti zistia kód podľa VIN. Včera alebo predvčerom to s kódom tu riešila členka Moonroo tak pozri si vlákno ak Citovat
Slayer Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 jo to jo.. ale za pětikilo!! to radši budu nějakou dobu poslouchat poslední stanici a doma kopat v papírech a hledat Doufal jsem v nějaký \"reset\" který je možný z kabiny [upravil dne 22/7/09 Slayer] Citovat
marko306 Odesláno 22. červenec 2009 Odesláno 22. červenec 2009 tak skús zavolať do iného okresu. Od moonroo pýtali 200kč a u nás v Nitre som to mal zadarmo Citovat
Slayer Odesláno 22. červenec 2009 Autor Odesláno 22. červenec 2009 Tak se kód doma našel a odpojení baterie pomohlo... to jen pro případ, že by se to taky někomu \"povedlo\" Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.