Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím,

vedel by mi niekto poradiť kde môže byť problém keď mi nefúka vzduch cez vetracie otvory nad stredovom panely a obidva bočné pri spätných zrkadlách na čelné sklo a nohy mi vzduch ide ... :/

f_123m_2781a7d.jpg

Upraven název tématu místo nicneříkajícího a zkomoleného slova \"vemtilace\" Ferry

[upravil dne 23/7/09 Ferry]

Odesláno

hmm, ja som to mal tiež otvorené a nefúkalo;) No teraz mám trocha iný problém. Bol som na dovolenke a po návrate sa mi práve z tohto priestoru začal ozývať divný zvuk, prirovnal by som to ako keď sa o seba otierajú dva plasty. Neviem, či je tam nejaká klapka, alebo niečo podobné, čo to môže robiť. Počuť to vždy keď pustím alebo zastavím klímu. Neviete, čo s tým môže byť a ako túto časť rozobrať? Nechcem zakladať nové vlákno, môžno on má tú klapku alebo čo tam je zavretú a mne zadrháva:myslim

Odesláno

Mně to dělá možná zvuky stejné jako tobě. Dělá to hlavně, když mám puštěnou klimu a navolím, aby to např. foukalo pouze z předních výdechů, tak se z prostřed palubky ozve takový zvuk něco jako plastová klabka, která se natočí tak, aby proud vzduchu směřoval, dle mého přání. Když to pak navolím např. zpět na okna, opět slyším, jak klapka se otáčí (lehce to zapraská - něco jako plast naplast když se odírá)a pak to fouká na skla.

Myslím, že to je normální jev. Ani na chvíli mě nenapadlo se nad tím pozastavit. Ani to už nevnímám, takže to vlastně ani neslyším... :D

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...